O Chris Claremont Επιστρέφει Με Ongoing Σειρά Nightcrawler

nightcrawlersketch3

Την 1η Απριλίου, εκτός από τα καθιερωμένα ψέματα, ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε και τη νέα ongoing σειρά NIGHTCRAWLER, σε σενάριο Chris Claremont και σχέδιο Todd Nauck.

O Claremont, ο οποίος έγραφε τον χαρακτήρα κοντά δύο δεκαετίες, τόσο στο UNCANNY X-MEN όσο και στο EXCALIBUR, δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική, χαρακτηρίζοντας τον ήρωα “έξυπνο, σκληρό, δημιουργικό και τολμηρό, με ενστικτώδη κατανόηση των ανθρώπων και των καταστάσεων”, ενώ ο Nauck είπε πως πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπημένους του X-Men και  δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του συνεργάτη του, χαρακτηρίζοντάς τον, “the godfather of X-Men comics”.

Η ongoing σειρά επρόκειτο αρχικά να αποτελέσει την επόμενη περίοδο του X-MEN: LEGACY, σύμφωνα όμως με τον editor Daniel Ketchum, ο ενθουσιασμός του κοινού και των δημιουργών για την επιστροφή του Nightcrawler άλλαξε το πλάνο, ώστε ο ήρωας να αποκτήσει σειρά με το όνομά του. Στην αρχή τουλάχιστον, θα συμπρωταγωνιστεί στον τίτλο και ο Wolverine, ο οποίος σύμφωνα με το δελτίο Τύπου θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο του χαρακτήρα με τη νέα πραγματικότητα που περιλαμβάνει το σχίσμα των μεταλλαγμένων, το θάνατο του Professor X και των ερχομό των original X-Men στο παρόν.