Ανακοινώθηκαν Oι Σεναριογράφοι Για Το THOR 3

script thor 3

Μπορεί να μην πρόλαβε καλά καλά να κατέβει από τις αίθουσες το THOR: THE DARK WORLD, η δεύτερη ταινία του Ασγκαρντιανού θεού, και το στούντιο κάνει ήδη λόγο για τη νέα ταινία που θα συνεχίσει τη σειρά. Έτσι ανακοινώθηκαν οι σεναριογράφοι που θα αναλάβουν να συνεχίσουν την επιτυχημένη – και επικερδή πορεία του ήρωα στη μεγάλη οθόνη.

Η συγγραφική ομάδα της μελλοντικής ταινίας είναι γνώριμη μιας και πρόκειται  για τους Craig Kyle και Christopher Yost, δίδυμο ήδη πετυχημένο. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα “συναντηθούν” στη μεγάλη οθόνη με αφορμή τον ξανθό θεό μιας και ο πρώτος ήταν παραγωγός και ο δεύτερος σεναριογράφος του THOR: THE DARK WORLD. Με τον Yost έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν στο χώρο των comics μιας και μαζί δημιούργησαν το χαρακτήρα της X-23.

Ο Kyle παράλληλα κατέχει και τη θέση του Senior Vice President στο τομέα της παραγωγής και ανάπτυξης των Marvel Studios αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας θα απασχοληθεί πολύ στον τομέα του σεναρίου. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας.