Οι Εκδόσεις Anubis Συνεχίζουν Δυναμικά Με Ανανεωμένο Επιτελείο

Οι εκδόσεις Anubis μας ενημερώνουν για κάποιες αλλαγές σε επίπεδο προσώπων, που πραγματοποιήθηκαν στην ιεραρχία της Διεύθυνσης Εκδόσεων, καθώς και στο Εμπορικό Τμήμα της εκδοτικής. Μάθετε περισσότερα στο Δελτίο Τύπου.

Οι Εκδόσεις Anubis Συνεχίζουν Δυναμικά Με Ανανεωμένο Επιτελείο

Ύστερα από 24 χρόνια στο χώρο του βιβλίου, το ταξίδι των Εκδόσεων Anubis συνεχίζεται χάρη στην εμπειρία, τη δημιουργικότητα, αλλά και τη σκληρή δουλειά των στελεχών τους, που τις βοηθούν να ανοίγουν διαρκώς νέους δρόμους.

anubis_logo_new

Το Φεβρουάριο του 2014, μετά από μια δεκαετία στο πηδάλιο των Εκδόσεων Anubis, η κα Μάρθα Ψυχάκη αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης και τη σκυτάλη της Διεύθυνσης των εκδόσεων αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Ιωαννίδης. Ο κ. Ιωαννίδης, μέχρι πρότινος, Επικεφαλής Επιμελητής Εκδόσεων, ξεκίνησε την πορεία του στην Compupress Α.Ε. ως συντάκτης στο παλαιότερο περιοδικό του οργανισμού,  το COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, για να μεταπηδήσει αρχικά στο χώρο των βιβλίων και των graphic novels και αργότερα στη θέση του Υπεύθυνου Τμήματος Κόμιξ και Περιοδικών για αγόρια.

Οι αλλαγές στις Εκδόσεις Anubis συνεχίζονται και στον τομέα των πωλήσεων, καθώς από το Φεβρουάριο του 2014, τη θέση του Υπεύθυνου Εμπορικού Τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Κωστόπουλος, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο κ. Μάνο Λεοντίτση. Ο κ. Κωστόπουλος διαθέτει μακρά εμπειρία στο χώρο του βιβλίου σε γνωστούς εκδοτικούς οίκους και συναφή ρόλο.

Με ανανεωμένο επιτελείο, λοιπόν, οι Εκδόσεις Anubis ξεκινούν το 2014 με μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.