Νέες Είσοδοι Και Υποψήφιοι Για Το Will Eisner Hall Of Fame

eisnerawards_logo_6To Comic-Con International αποκάλυψε τις τρεις άμεσες εισόδους και τους δεκατέσσερις υποψηφίους του Will Eisner Hall of Fame για το 2014. Οι τρεις “νεοσύλλεκτοι” είναι οι Irwin Hasen, Sheldon Moldoff και Orrin C.Evans. Ο Hasen είναι ο συν-δημιουργός του comic strip DONDI καθώς και μέλος της δημιουργικής ομάδας των τίτλων THE FLASH, GREEN LANTERN και WILDCAT, ο Moldoff ήταν ένας uncredited σκιτσογράφος στις πρώτες ιστορίες του Batman και συν-δημιουργός των Poison Ivy, Dr.Freeze, της αυθεντικής Catwoman κ.α., ενώ ο Orrin C. Evans ήταν ο εκδότης του επιδραστικού ALL-NEGRO COMICS, του πρώτου comic φτιαγμένο αποκλειστικά από αφροαμερικανούς δημιουργούς.

Οι κριτές διάλεξαν επίσης 14 υποψηφίους απο τους οποίους οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν τέσσερις, οι οποίοι και θα μπουν στο Hall Of Fame αυτό το καλοκαίρι. Οι υποψήφιοι είναι:

Gus Arriola, Howard Cruse, Philippe Druillet, Rube Goldberg, Fred Kida, Hayao Miyazaki, Tarpé Mills, Alan Moore, Francoise Mouly, Dennis O’Neil, Antonio Prohias, Rumiko Takahashi, George Tuska και Bernie Wrightson.