THE AMAZING SPIDER-MAN YEAR ONE: Έρχεται Το Μάιο

Spider-Man-Year-One-TEASEΤο Μάιο του 2014 θα ξεκινήσει το νέο μηνιαίο mini-series της Marvel με τίτλο THE AMAZING SPIDER-MAN YEAR ONE: “Learning to crawl”, μια ιστορία αποτελούμενη από πέντε μέρη, 1.1 ως 1.5, από τον Μάϊο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Το σενάριο πρόκειται να καλύψει κάποια από τα κενά των πρώτων περιπετειών του Spider-Man. Οι συντελεστές αυτού του ενδιαφέροντος εγχειρήματος είναι ο Dan Slott στον ρόλο του writer και ο Ramon Perez στον ρόλο του artist. O Alex Ross θα φιλοτεχνεί τα εξώφυλλα της σειράς.

“Όταν κοιτάς πράγματα σε αυτές τις ιστορίες, σκέφτεσαι: Για στάσου ένα λεπτό! Πώς έγινε αυτό; Από που ήρθε; Γιατί η θεία May δεν το αναρωτήθηκε ποτέ της;” είπε ο Slott. “Το κοιτάς καλά, το κοιτάς όλο και καλύτερα, και σκέφτεσαι πως εδώ πέρα υπάρχει κάποια ιστορία που εμείς δεν βλέπουμε. Μια πολύ κεντρική και σημαντική ιστορία η οποία σέβεται απόλυτα αυτά που έχουν γίνει, αλλά σου φανερώνει περισσότερα πράγματα, πολλά περισσότερα σχετικά με τον Spider-Man, πολλά περισσότερα σχετικά με τον Peter Parker.”

Ο villain της υπόθεσης θα είναι ένας καινούργιος χαρακτήρας, o οποίος θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Peter Parker.