Σε Μόλις Μία Εβδομάδα, Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΧΕΛΙΔΟΝΟΥ Ξεπερνάει Το 50% Του Στόχου της Καμπάνιας!

ΧΕΛΙΔΟΝΟΥ-promo-poster-webΧρειάστηκε λιγότερο από μία εβδομάδα για να ανεβούμε τη μισή σκάλα του στόχου μας στην καμπάνια για τη χρηματοδότηση του project μέσω Indiegogo. Με τη δική σας βοήθεια και ανταπόκριση, πλησιάζουμε πλέον το στόχο μας, που μέρα με τη μέρα γίνεται και δικός σας.

“Απλό, καλαίσθητο και μαγικό. Φέρνει στον νου τα καλύτερα του Joann Sfar.”

Mike Carey
(HELLBLAZER, X-MEN LEGACY)

Μια μεγάλη συγγραφέας και ένα σημαντικό κείμενο της γαλλικής λογοτεχνίας συναντούν για πρώτη φορά την Τέχνη των comics, με τη βοήθεια του crowdfunding, του πιο σύγχρονου και ταχύτερα διαδιδόμενου τρόπου χρηματοδότησης!

Tο διήγημα της σπουδαίας γαλλίδας συγγραφέως, Marguerite Yourcenar, “Η Παναγιά η Χελιδονού”, μεταφέρεται σε graphic novel από τον εικονογράφο Γιώργο Τσιαμάντα, στην πρωτότυπη μετάφραση της Ιωάννας Χατζηνικολή και παρουσιάζεται στο ελληνικό κοινό από την Comicdom Press.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του project, δείτε δείγματα του graphic novel, μάθετε περισσότερα για το πώς ξεκίνησαν όλα, για το ίδιο το διήγημα της Yourcenar, την έρευνα που επακολούθησε, τους συντελεστές, καθώς και τους υποστηρικτές της προσπάθειάς μας, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε και τη συνέντευξη του εικονογράφου Γιώργου Τσιαμάντα στη Μυρτώ Τσελέντη.

Προκειμένου να καλύψουμε τις δημιουργικές και εκτυπωτικές ανάγκες του graphic novel, ανοίξαμε στις 11/2 καμπάνια χρηματοδότησης στην πλατφόρμα Indiegogo. Η καμπάνια θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 12/3.

Αν όσα διαβάσατε και είδατε σας φαίνονται ενδιαφέροντα, γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της δουλειάς, βοηθώντας μας να την πραγματοποιήσουμε!

XELIDONOU 02 tsiamantas _566x347