TREES: Νέο Comic Του Ellis Από Την Image

trees2-0b89bΣε συνέχεια σχετικού δημοσιεύματος στο Bleeding Cool, ο Warren Ellis ανακοίνωσε μέσω του newsletter του πως δουλεύει σε ένα καινούργιο comic με τον καλλιτέχνη Jason Howard, ονόματι TREES, με μήνα έκδοσης το Μάιο και εκδοτική την Image Comics. Οι Ellis και Howard έχουν δουλέψει μαζί στο ψηφιακό comic SCATTERLANDS. Στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Ellis έγραψε πως και οι δυο τους ελπίζουν να έχουν τελειώσει έξι τεύχη την στιγμή που θα βγαίνει το πρώτο στα τέλη Μαΐου και πως η σειρά θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μακροχρόνιο project και για τους δύο δημιουργούς.

Από το solicitation του TREES #1:

Προσγειώθηκαν δέκα χρόνια πριν. Παντού στον κόσμο. Και δεν έκαναν τίποτα, κάθονταν στην επιφάνεια της γης σαν δέντρα, ασκώντας σιωπηλή πίεση στον πλανήτη, σα να μην υπήρχε κανείς. Δέκα χρόνια από την στιγμή που μάθαμε ότι υπάρχει νοήμουσα ζωή στο σύμπαν, αλλά αυτοί δεν μας αναγνώρισαν ως νοήμονες ή ζωντανούς. Ένα καινούργιο graphic novel επιστημονικής φαντασίας από τους Warren Ellis και Jason Howard.

Το TREES δεν συμπεριλήφθηκε στα solicitations της Image που δημοσιοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλο που ο τίτλος πρόκειται να κυκλοφορήσει το Μάιο.