Stephen Mooney Kαι Martin Ernstsen Στο Comicdom Con Athens 2014

mooneyΜετά τον Enrique Sánchez Abulí, τον Glenn Fabry, την Emanuela Lupacchino και την Pénélope Bagieu, δύο ακόμη καλεσμένοι έρχονται να κλείσουν τη φετινή guest list του Comicdom Con Athens 2014.

Ο Ιρλανδός illustrator Stephen Mooney έχει εργαστεί στους χώρους των comics, του animation, και των video games. Αναμεσα στις πιο πρόσφατες δουλειές του συγκαταλέγονται το New York Times bestseller, ANGEL: AFTER THE FALL σε σενάριο Joss Whedon και η επιτυχημένη creator-owned σειρά του HALF PAST DANGER, αμφότερα από την IDW Publishing.

Ο Νορβηγός Martin Ernstsen ζει στο Βερολίνο και εργάζεται ως σχεδιαστής comics και illustrator. Έχει στο ενεργητικό του επτά comic albums και βιβλία books για τη νορβηγική εκδοτική Jippi, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά του, EREMITT (2012), έχει μεταφραστεί στα Σουηδικά, τα Φινλανδικά και τα Πολωνικά. Το 2012 έγραψε το comic album SYKLUS, σε σχέδιο του Σουηδού illustrator Kilian Eng. Το πρώτο του παιδικό βιβλίο με τίτλο HVOR ER ALBERT? (WHERE’S ALBERT?) κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2013.

4_omslag0

Ένας μήνας μας χωρίζει πλέον από το Comicdom Con Athens 2014, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 4 έως και τις 6 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22).

comicdom-con_athens-2014-logoΕκτός των διεθνών προσκεκλημένων του, το πρόγραμμα του Comicdom Con Athens 2014 θα περιλαμβάνει επίσης, έκθεση original art, προβολές, workshops για την τεχνική του σεναρίου και της εικονογράφησης, bazaar ελληνικών καταστημάτων comics και εκδοτικών εταιριών, παιδικό πρόγραμμα, τα Comicdom Awards, τα μοναδικά βραβεία comics για τους Έλληνες δημιουργούς, καθώς και το highlight των τελευταίων τριών διοργανώσεων, τον Διαγωνισμό Comicdom Cosplay, στην τέταρτη χρονιά διεξαγωγής του!

Το Comicdom Con Athens διοργανώνεται, για ένατη συνεχή χρονιά, από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η είσοδος παραμένει ελεύθερη.