Ελληνική Ηρωική Φαντασία Και Anime Στο Comicdom Con Athens 2014

01_Αδάμαστος 2
Το Comicdom Con Athens φιλοξενεί φέτος δύο σημαντικές προβολές: την ελληνική ταινία-έκπληξη της χρονιάς ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ: ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ, με έξτρα ανέκδοτο υλικό πίσω απο τις κάμερες, βασισμένη στον κόσμο του comic ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ, του Γιάννη Ρουμπούλια και το anime THE GIRL WHO LEAPT THROUGH TIME.

Τα Χρονικά Του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος

Παρασκευή 19:00 – 21:00, Θέατρο 

Η ελληνική ταινία επικής φαντασίας που έκανε δυο sold-out προβολές στο φεστιβάλ “Νύχτες Πρεμιέρας” και απέσπασε δυο βραβεία “Σκηνικών και Κoστουμιών” στο Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρου και στο Διεθνές Φεστιβάλ Πελοποννήσου, καθώς και το βραβείο “Rising Star Award” στο Διεθνές Φεστιβάλ του Καναδά, συνεχίζει την πορεία της και δίνει την ευκαιρία σε όσους δεν κατάφεραν να την απολαύσουν στις αίθουσες να το κάνουν τώρα, και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Μετά την προβολή της ταινίας θα θα ακολουθήσει panel με την παρουσία συντελεστών της ταινία, καθώς και έξτρα ανέκδοτο υλικό πίσω απο τις κάμερες.

Μια βραδιά γεμάτη Σπαθιά και Μαγεία! Εσείς θα λείψετε;

 

The Girl Who Leapt Through Time

Κυριακή 12:00 – 13:30, Θέατρο
Η Makoto Konno είναι μια συνηθισμένη 17χρονη μαθήτρια, της οποίας η ζωή γίνεται ξαφνικά άνω κάτω, όταν μετατρέπεται σε μια ηρωίδα που μπορεί και ταξιδεύει μέσα στον χρόνο του 21ου Αιώνα.

Η Makoto έχει δύο πολύ καλούς φίλους, που είναι και οι δύο αγόρια από την τάξη της, και προτιμάει να παίζει μαζί τους παιχνίδια με μπάλα μετά το σχολείο, αντί να παίζει με τις συμμαθήτριές της. Η σχέση τους δεν είναι ρομαντική ή κάτι τέτοιο – είναι πολύ ανέμελη και χαλαρή. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να περάσουν μαζί τις γεμάτες συναίσθημα στιγμές που τους δόθηκαν, γιατί σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν την πορεία τους για το μέλλον, πριν γίνουν τελειόφοιτοι.

Όμως, μια αλλαγή έρχεται στη σχέση τους.

Η Makoto αποκτά την ικανότητα να γλιστράει πίσω στο χρόνο και να βρίσκει τα βήματά της μέσω μιας συγκεκριμένης πορείας γεγονότων. Μόλις μάθει πώς να χειρίζεται αυτή την ικανότητα, τη χρησιμοποιεί χωρίς δισταγμό, για να ικανοποιήσει τις ημερήσιες επιθυμίες της και να αλλάξει τα δυσάρεστα της καθημερινής ζωής. Μπορεί κανείς έτσι να καταβροχθίσει άπειρα από τα αγαπημένα του γεύματα, ή να λύσει κουραστικά προβλήματα με τη μία! Φαίνεται πως όλα θα πάνε καλά για την παρέα…

Παραγωγή: TOKIKAKE Film Partners
Παραγωγή Animation: MAD HOUSE Ltd.
Σκηνοθέτης: Mamoru Hosoda
Βασισμένο στο βιβλίο του Yasutaka Tsutsui (Kadokawa Shoten Publishing)
Σενάριο: Satoko Okudera
Σχεδιασμός χαρακτήρων: Yoshiyuki Sadamoto
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Nizo Yamamoto

© 2006 TOKIKAKE Film Partners

Η προβολή είναι μια ευγενική προσφορά της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και του Japan Foundation.