Workshop Δημήτρη Σαββαΐδη & Παιδικό Πρόγραμμα Στο Comicdom Con Athens 2014

Το τελευταίο workshop για το φετινό Comicdom Con Athens θα το παρουσιάσει ο Δημήτρης Σαββαΐδης, την ώρα που οι μικροί μας φίλοι θα έχουν και πάλι αρκετά events για να τους κρατήσουν δημιουργικά απασχολημένους.

Δημήτρης Σαββαΐδης: Η Τέχνη Της Αφήγησης – Tips & Tricks

Σάββατο 5/4, 16:30 – 17:30, Seminar Room, 4ος όροφος

Αφήγηση… H τέχνη του να λες με τη σωστή σειρά τα γεγονότα, έτσι ώστε να γίνουν ενδιαφέροντα και οι αναγνώστες να συνεχίζουν με πάθος να θέλουν τη συνέχεια της ιστορίας!

Πώς μια καλή ιδέα μεταμορφώνεται σε μια καλή ιστορία; Πώς γράφουμε δομημένες ιστορίες; Πώς δημιουργείς αγωνία και συναισθήματα στους ακροατές σου;

Πώς η ίδια ιστορία αλλάζει με διαφορετική αφήγηση; Πώς μια ιστορία γίνεται σενάριο; Πώς επιλέγουμε μέσο αφήγησης για μια ιστορία;

Η αφήγηση είναι η σκηνοθεσία στο γράψιμο.

Tips and Tricks για όλα τα παραπάνω, μέσα σε μια ώρα!

Για να εγγραφείτε, στείλτε mail με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας, καθώς και τον τίτλο του workshop που σας ενδιαφέρει, στο workshops@comicdom-con.gr.

savvaidis1

 

Γράφοντας Με Εικόνες Από Όλο Τον Κόσμο

Παρασκευή 4/4, 11:00 – 13:00, Γκαλερί Κέννεντι
Κυριακή 6/4, 10:00 – 12:00, Γκαλερί Κέννεντι
Κυριακή 6/4, 13:00 – 15:00, Γκαλερί Κέννεντι

grafontas2aΜε αφορμή την έκθεση που φιλοξενούμε φέτος στο Comicdom Con Athens 2014, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε ιστορίες comics από όλο τον κόσμο.

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια της αφηγήτριας Βασιλείας Βαξεβάνη και του δημιουργού comics Μιχάλη Διαλυνά θα φανταστούν και θα δημιουργήσουν δικές τους χώρες και δικές τους ιστορίες.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής είναι μόνο για σχολεία και απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου ή λυκείου. Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με το info@comicdom-con.gr.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού.

 

Φινέας Και Φέρμπ: Θαυμαστή Αποστολή

Σάββατο 5/4, 13:00 – 14:00, Φουαγιέ

Οι αγαπημένοι παιδικοί χαρακτήρες της Disney, Φινέας & Φερμπ, συναντούν τους υπερήρωες και τους κακούς του Marvel Universe και με όπλα την εξυπνάδα τους, τον ηρωισμό τους, αλλά ένα μυστηριώδες μασκοφόρο Πλατύποδα, θα συνεργαστούν για να κερδίσουν το κακό και να γλιτώσουν τον κόσμο από καταστροφή!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=stHZPQQyuJ0[/youtube]

Η προβολή της ταινίας είναι προσφορά του Disney XD.

disney_xd1

 

Φινέας Και Φέρμπ – Πρόγραμμα Βασισμένο Στην Ταινία

Σάββατο 5/4, 14:00 – 16:00, Φουαγιέ

phineas1Ο Φινέας, ο Φέρμπ και οι Σούπερ Ήρωες της Marvel καλούν τους μικρούς φίλους των comics να σκεφτούν και να ζωγραφίσουν ιδέες που θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν το κακό και να γλιτώσουν τον κόσμο από καταστροφή!

Και όλα αυτά στη μορφή ενός μεγάλου comic!

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού.

 

Προβολές Mickey Mouse Shorts

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, Φουαγιέ

Απολαυστικά ταινιάκια κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον Μίκυ Μάους, τον πλέον – και διαχρονικά – αγαπημένο χαρακτήρα μικρών και μεγάλων, θα προβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για το κοινό του Comicdom Con Athens!

mickey_mouse2