Νέες Κυκλοφορίες Jemma Press Στο Comicdom Con Athens 2014

H Jemma Press μας ενημερώνει για τις νέες εκδόσεις που θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο επερχόμενο Comicdom Con Athens 2014. Παράλληλα, μας ενημερώνει και για το πρόγραμμα των signings που θα πραγματοποιηθούν στο περίπτερό της στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, το τριήμερο 4-6 Απριλίου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τις εννέα συνολικά νέες εκδόσεις της Jemma Press και εδώ να δείτε το πρόγραμμα των signings.

Νέες κυκλοφορίες στο Comicdom Con Athens 2014

JP_ALL_TITLE

homo-3HOMO #3

Κείμενα & Σχέδια: Δημήτρης Καμένος
36 Σελ. Τετράχρωμο.
Τιμή: 5,50 €
ISSN: 2241-5173
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4, 5 & 6 Απριλίου.
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου.

Καθώς ο Μεγάλος Πόλεμος μεταξύ των Ειδών συνεχίζεται, ο Φράνσις Μπάρετ γίνεται δεκτός από τον Φύρερ των Γενοσοσιαλιστών Αλόις Χίτλερ, γιο του μακαρίτη Αδόλφου Χίτλερ και της Εύας Μπράουν. Στα σκοτεινά γραφεία της Καγκελαρίας ο Νεκρομάντης (ή μήπως είναι υπνωτιστής;) Μπάρετ θα παίξει την ψυχή του κορώνα-γράμματα, ποντάροντας στη δόξα. Αλήθεια, ποιος κρατά πραγματικά τα ηνία της Γενοσοσιαλιστικής συμμαχίας;

 

ugh-3UGH #3: ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ

Κείμενα & Σχέδια: Σπύρος Δερβενιώτης
28 Σελ. Τετράχρωμο.
Τιμή: 5,50 €
ISBN: 978-618-5116-02-6
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014. 4, 5 & 6 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου

Ο εχθρός δείχνει το πρόσωπο του και τις προθέσεις του. Θα μπορέσει η σπηλιά να αμυνθεί χωρίς το στρατάρχη της; Καθώς όλοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση, ο Oυγκαλούγκ καλείται στη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του: Να επιλέξει στρατόπεδο. Το τρίτο από τα τέσσερα τεύχη της σειράς του Σπύρου Δερβενιώτη, γεμάτο δραματικές εξελίξεις για τους ήρωες μας καθώς τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν στον κόσμο των UGH. Έναν κόσμο τόσο ξένο αλλά και τόσο οικείο με τον δικό μας…

 

ola-einai-komikxsΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΚΞΣ! 27 ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΣΤΡΙΠΑΚΙΑ

Κείμενα & Σχέδια: Τάσος Μαραγκός
36 Σελ. Τετράχρωμο
Τιμή: 5,50 €
ISBN: 978-960-6732-98-0
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4, 5 & 6 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου

Ζόμπι, υπερήρωες νεοναζί, νεοέλληνες, ιερείς και φυσικά πολιτικοί. Όλοι υπάρχουν εδώ μέσα εμπνευσμένοι και σχεδιασμένοι από τον Τάσο Μαραγκό σε μια ξεκαρδιστική κι άλλοτε γλυκόπικρη μετουσίωση της ελληνικής (κι όχι μόνο) πραγματικότητας σε κόμικς. Γιατί όπως είναι γνωστό και κοινώς αποδεκτό: Όλα είναι Κόμικξς! Σ’ αυτή την έκδοση υπάρχουν τα 27 στριπάκια που δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία το 2013 καθώς και 4 καινούργια που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτή την έκδοση.

 

kourafelkythraΚΟΥΡΑΦΕΛΚΥΘΡΑ OMNIBUS: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΟΞΥΛΑ!

Κείμενα & Σχέδια: Αντώνης Βαβαγιάννης
Εισαγωγή: Γιάννης Καλαϊτζής
208 Σελ. Τετράχρωμο
Τιμή: 9,95 €
ISBN: 978-618-5116-00-2
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4, 5 & 6 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει όλα τα «Κουραφέλκυθρα» (γύρω στα 260) που δημοσιεύτηκαν στο comicdom-press.gr καθώς και τα 40 πρώτα στριπ της σειράς«Κολυμπηθρόξυλα» τα οποία δημοσιεύτηκαν στο socomic.gr. Επιπλέον περιλαμβάνει 17 σελίδες αδημοσίευτου υλικού και σχολιασμό από τον δημιουργό τους Αντώνη Βαβαγιάννη. Τα έχει όλα δηλαδή. Αν δεν το πάρετε, εσείς θα χάσετε. Είναι και τσάμπα…

Με την υποστήριξη της ION Σοκοφρέτα & www.socomic.gr

 

1925272_644720698927785_613856549_nDRACULA M.G.D. (MY GREEK DRAMA)

Κείμενα & Σχέδια: Αλέξια Οθωναίου & Δήμητρα Αδαμοπούλου
68 Σελ. Τετράχρωμο.
Τιμή: 4,50 €
ISBN: 978-960-6732-99-7
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014 4, 5 & 6 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου

Τον Δράκουλα τον γνωρίζετε όλοι. Αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζετε, είναι πως ο σκοτεινός άρχοντας των απέθαντων έχει επισκεφθεί την χώρα μας και μάλιστα έχει εγκατασταθεί εδώ. Στο Dracula M.G.D. (My Greek Drama) η Αλέξια Οθωναίου και η Δήμητρα Αδαμοπούλου περιγράφουν τις περιπέτειες του Δράκουλα στην χώρα μας καθώς ο πρίγκιπας των βρυκολάκων έχει να αντιμετωπίσει τον πιο θανάσιμο εχθρό… την Ελληνική πραγματικότητα!

Η συλλογή περιέχει μια επιλογή από τα καθημερινά στριπ που δημοσιεύθηκαν διαδικτυακά στο socomic.gr καθώς και καινούργιο αδημοσίευτο υλικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά γι’ αυτή την έκδοση.

Με την υποστήριξη της ION Σοκοφρέτα & www.socomic.gr

 

dragonphoenix-omnibusΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΦΟΙΝΙΚΑ OMNIBUS

Κείμενα & Σχέδια: Γιάννης Ρουμπούλιας
352 Σελ. Μ/Α.
Τιμή: 15,00 €
ISBN:978-960-6732-97-3
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4, 5 & 6 Απριλίου
300 αριθμημένα αντίτυπα

Για τρεις αιώνες η “Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα” εξαπλώνει την εξουσία της σε όλο και περισσότερες χώρες του Έλεμπρος. Ο ημίθεος Αυτοκράτορας Γκίντορακ Ντράγκαρορθ διοικεί με σιδερένια πυγμή. Κάποτε ήταν ξακουστός και δίκαιος ήρωας, όμως έχει μετατραπεί σε έναν αδίστακτο τύραννο. Ένας από τους στρατηγούς του, ο Γιούριενς Λεθάνιαν, προσπαθεί με ίντριγκες και δολοπλοκίες να εξοντώσει τον Αυτοκράτορα, εποφθαλμιώντας τον θρόνο. Οκτώ ετερόκλητοι ήρωες όμως, από διαφορετικές φυλές και κυνηγημένοι από την Αυτοκρατορία, θα βρεθούν στο διάβα του Λεθάνιαν και θα προσπαθήσουν να τον εμποδίσουν. Ο καθένας από αυτούς, με τα δικά του μυστικά και τα δικά του κίνητρα. Μια μεγάλη περιπέτεια γεμάτη πάθη, μηχανορραφίες, μαγεία και ξέφρενη δράση στο μυθικό κόσμο του Έλεμπρος.

Η βραβευμένη σειρά κόμικς επικής φαντασίας του Γιάννη Ρουμπούλια, “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα”, επιστρέφει σε μια ολοκληρωμένη έκδοση για πρώτη φορά. Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει όλα τα τεύχη (1-12) που είχαν εκδοθεί, αλλά και το επικό φινάλε με 54 νέες σελίδες από τα ανέκδοτα έως τώρα τεύχη 13 και 14. Στον κόσμο του κόμικς “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα”, το μυθικό Έλεμπρος, βασίστηκε και η βραβευμένη ελληνική ταινία φαντασίας “Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα: Αδάμαστος” σε σκηνοθεσία Θάνου Κερμίτση.

 

misery-city-3ΜΙΖΕΡΗ ΠΟΛΗ 3

Κείμενα: Κ. Ι. Ζαχόπουλος
Σχέδια: Β. Γκογκτζιλάς
48 Σελ. Τετράχρωμο
Τιμή: 9,00 €
ISBN:978-618-5116-03-3
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4, 5 & 6 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου

Σαν να μην έφταναν τα κάθε λογής τέρατα και το ατελείωτο χανγκόβερ που ο Μαξ έχει να αντιμετωπίσει, κάτι πάει στραβά και με το κεφάλι του… Ένας διαρκής θόρυβος τον τρελαίνει. ΤΑΠ! ΤΑΠ! ΤΑΠ! Κάποιος παίζει παιχνίδια με το μυαλό του ή μήπως όχι; Καθώς ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της «Μίζερης Πόλης» μαθαίνουμε στοιχεία για την καταγωγή του παραφυσικού ντέντεκτιβ αλλά και γι’ αυτήν την πόλη την ίδια.

“Κι έτσι από την Ελλάδα αναδύεται ένα νέο είδος: Ο Νουάρ Σουρεαλισμός. Ο Ρέιμοντ Τσάντλερ συναντά τον Τέρι Γκίλιαμ μέσω του Λιούις Κάρολ. Η «Μίζερη Πόλη» είναι μια αστυνομική ιστορία η οποία διαδραματίζεται στον διαστρεβλωμένο κόσμο που υπάρχει μέσα στο μυαλό και την καρδιά μας – μια προσφορά της
εκπληκτικής ομάδας του Βασίλη Γκογκτζιλά και του Κ. Ι. Ζαχόπουλου”.
J.M. DeMatteis

“Η «Μίζερη Πόλη» είναι ακόμα ένα δείγμα όσων αγαπώ στην εντυπωσιακή δουλειά
του Βασίλη Γκογκτζιλά”.
Sam Kieth

slapΣΛΑΠ

Κείμενα: Λουκάς Τσουκνίδας & Τάσος Ζαφειριάδης
Σχέδια: Πέτρος Χριστούλιας
48 Σελ. Μ/Α
Τιμή: 5,50 €
ISBN:978-618-5116-01-9
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4, 5 & 6 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου

Ομελέτα δεν γίνεται χωρίς να σπάσεις αυγά. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; Σημασία δεν έχει πόσο είσαι, αλλά πόσο νιώθεις. Κι αυτό λέει κάτι. Στο ΣΛΑΠ! η κοινοτοπία έρχεται αντιμέτωπη με την ωμή βία. Συγκρούονται, σωριάζονται, σηκώνονται πάλι κι ο κύκλος της ανοησίας συνεχίζεται επ’ άπειρον. Για πρώτη φορά εκδίδονται σε ένα άλμπουμ όλα τα ΣΛΑΠ που απολαύσατε διαδικτυακά στο www.ashutupcomedy.gr, αλλά και άλλα, καινούργια, ακόμα πιο κοινότοπα.

 

koulouri-6ΚΟΥΛΟΥΡΙ #6

Κείμενα & Σχέδια: Tomek
36 Σελ. M/A.
Τιμή: 3,50 €
ISSN:2241-2662
Πρώτη κυκλοφορία: Comicdom Con Athens 2014, 4, 5 & 6 Απριλίου
Ημερομηνία κυκλοφορίας στα βιβλιοπωλεία: 14 Απριλίου

Ο τίτλος του έκτου τεύχους είναι: «Παιχνίδια του μυαλού» κι αυτό είναι και το μοναδικό πράγμα που γνωρίζουμε γι’ αυτό. Ο Tomek φυλάει την υπόθεση ως επτασφράγιστο μυστικό και συνεχίζει ακάθεκτος να δοκιμάζει τα όρια αντοχής των deadlines και του εκδότη. Μπαίνει κατευθείαν στο υποσυνείδητο του μυαλού του και ανακαλύπτει τη χαρά και την κατάρα του να είσαι δημιουργός ενός περιοδικού κόμικς. Και όσοι από εσάς σκέφτεστε πως απλά δεν έχει ετοιμάσει τίποτα, δυο βδομάδες πριν το φεστιβάλ, είστε κακεντρεχείς και καλά θα κάνετε να ξεκινήσετε μαθήματα διαλογισμού κι αυτογνωσίας άμεσα…