Νέες Κυκλοφορίες Από Την Ένατη Διάσταση Στο CCA2014

Όπως κάθε χρόνο, η Ένατη Διάσταση θα βρίσκεται στο Comicdom Con Athens, και μας ενημερώνει για τις νέες κυκλοφορίες της, αλλά και τα signings των δημιουργών της.

Για μία ακόμη χρονιά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετέχουμε στο Comicdom Con με δικό μας περίπτερο και αυτή τη φορά και με καλή παρέα. Φέτος, δεν θα μας βρείτε στον χώρο που μας συνηθίσατε τα τελευταία χρόνια αλλά θα συνυπάρξουμε σε κοινό περίπτερο με τις εκδόσεις Web Comics. Εκεί θα παρουσιάσουμε και τις δύο νέες εκδόσεις μας που ελπίζουμε να σας αρέσουν. Οι Σταύρος Κιουτσιούκης, Κυριάκος Μακρής και Βασιλική Σαγκιώτη θα βρίσκονται στον χώρο του φεστιβάλ και θα υπογράφουν αντίτυπα των βιβλίων τους καθ’όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Θα χαρούμε πολύ να τα πούμε από κοντά.

dexiotechnisΟ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗΣ
Σχέδιο-Σενάριο: Σταύρος Κουτσιούκης
Χρωματισμός: Σοφία Σπυρλιάδου

Ο Ντανιέλ είναι ένας συνεσταλμένος φοιτητής του Χημικού, αμήχανος με τις γυναίκες και … παρθένος. Η επαφή του με το αντίθετο φύλο περιορίζεται στο διαδικτυακό πορνό και στη συγκατοίκηση με την όμορφη και απόλυτα απελευθερωμένη ξαδέρφη του, Βανέσα. Μια σειρά όμως από τυχαία περιστατικά θα του αποκαλύψουν ότι διαθέτει ένα ιδιαίτερο χάρισμα που θα τον αναδείξει σε δεξιοτέχνη του…

Στο πρώτο του μεγάλο άλμπουμ, ο Σταύρος Κιουτσιούκης- σε συνεργασία με τη Σοφία Σπυρλιάδου, η οποία «ντύνει» τις σελίδες με υπέροχους γκρίζους τόνους- παρουσιάζει μια τολμηρή και αστεία ιστορία που παίζει με τις ανδρικές φαντασιώσεις και αποδίδει έναν άτυπο φόρο τιμής στις «τσόντες» που αγαπήσαμε. Εννοείται πως πρόκειται για ένα κόμικ άλμπουμ που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικα άτομα, με αίσθηση του χιούμορ και ερωτική διάθεση.

1η Έκδοση: Απρίλιος 2014
Είδος: Χιούμορ / Ερωτικό
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 96 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 9,00 ευρώ
ISBN: 978-960-99851-9-2

Σταύρος Κιουτσιούκης signing:

• Παρασκευή: 18:00-19:30
• Σάββατο: 18:00-19:30
• Κυριακή: 14:00-15:30

skoni_tou_episkeptiΗ ΣΚΟΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
Σενάριο: Κυριάκος Μακρής
Σχέδιο: Βασιλική Σαγκιώτη

Ο ανεμοστρόβιλος «Άλφα» ετοιμάζεται για το σαρωτικό πέρασμά του από την πόλη Νεοδύνη. Η πόλη αδειάζει απελπιστικά τρομαγμένη. Ένας άνθρωπος θα μείνει πίσω και μαζί με τις αναμνήσεις του, θα αντιμετωπίσει τις ένοχες του. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Δεν υπάρχει βαρύτητα. Μέσα στο μυαλό του περιστρέφονται όλα, ενώ ότι βρίσκεται έξω, περιστρέφεται από τον ανεμοστρόβιλο. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και άνιση, στην περίπτωση που θα ήταν «μόνος».

Ο Κυριάκος Μακρής και η Βασιλική Σαγκιώτη παρουσιάζουν μια παράξενη και σκοτεινή ιστορία με φόντο τις αναμνήσεις και την απομόνωση. Πρόκειται για ένα εσωτερικό one-shot τεύχος με κλειστοφοβική ατμόσφαιρα και υποβλητική εικονογράφηση. Μια παραμυθένια αλληγορία σ’ένα ρημαγμένο αστικό τοπίο, για εκείνους που αρνούνται να εγκαταλείψουν…

1η Έκδοση: Απρίλιος 2014
Είδος: Φαντασία/Κοινωνικό
Διαστάσεις: 17 x 24
Αριθμός σελίδων: 32 / Ασπρόμαυρο
Τιμή: 4,00 ευρώ
ISBN: 978-618-5115-00-5

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b7jX68-72H4[/youtube]

Κυριάκος Μακρής και Βασιλική Σαγκιώτη signing:

• Παρασκευή: 19:30: 21:00
• Σάββατο: 19:30: 21:00
• Κυριακή: 19:30: 20:30