Teen Titans: Earth One και Νέα Μίνι Σειρά Vertigo Από Τη DC

teen-titans-earth-one1H DC Comics ανακοίνωσε πως το “Earth One line” θα δεχόταν μια τεράστια ώθηση μετά τη -μη πραγμάτωση αυτής- το 2013.

Πρώτο στην σειρά είναι το TEEN TITANS: EARTH ONE, από τους Jeff Lemire και Terry και Rachel Dodson στις 19 Νοεμβρίου, 2014. Μετά, το 2015 θα δούμε την κυκλοφορία του SUPERMAN: EARTH ONE VOL 3 των J. Michael Straczynski και Ardian Syaf και του BATMAN: EARTH ONE από τους Geoff Johns και Gary Frank.

H WONDER WOMAN: EARTH ONE σειρά των Grant Morrison και Yannick Paquette είναι επίσης στο στάδιο της παραγωγής και δεν έχει ορισθεί ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η DC επίσης ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας μίνι-σειράς μυστηρίου αυτό το καλοκαίρι από την Vertigo. Τέσσερις ντετέκτιβς, τέσσερις χρονικές περίοδοι, τέσσερα νεκρά σώματα και… τέσσερις καλλιτέχνες.

BDS_Cv1_low-resΜε τοποθεσία το όμορφο Λονδίνο, το BODIES, η νέα σειρά οκτώ τευχών ξεκινά τον Ιούλιο και ακολουθεί ένα μυστήριο φόνου που απλώνεται στο πέρασμα των αιώνων, από το 1890 μέχρι και το 2050.

Με συγγραφέα τον Si Spencer (HELLBLAZER: CITY OF DEMONS, THE VINYL UNDERGROUND) κάθε τεύχος είναι χωρισμένο σε κεφάλαια των έξι σελίδων, καθένα σχεδιασμένο από έναν από τους τέσσερις καλλιτέχνες: Dean Ormston, Phil Winslade, Meghan Hetrick και Tula Lotay.