Comic Book Movies: Trailers, Ειδήσεις κ.ά.

capwintersoldier-6691ca– H μάχη του αμερικανικού box office για το Σαββατοκύριακο ανέδειξε νικητή το CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER, με έσοδα $41.4 εκατομμυρίων. Στο παγκόσμιο box office, το RIO 2 έφερε $101.3 εκατομμύρια, με τον Cap να φέρνει κάτι λιγότερο $102 εκατομμύρια.

Μέχρι στιγμής, η ταινία έχει φέρει στις ΗΠΑ έσοδα $159 εκατομμυρίων, πλησιάζοντας τα $176.6 που είχε φέρει η πρώτη ταινία, ενώ παγκόσμια τα έσοδα ξεπερνούν τα $476 εκατομμύρια, πολύ περισσότερα από τα $370.6 της πρώτης ταινίας.

– Με αυτά και με εκείνα (trailers, sequences, φωτογραφίες και δε συμμαζεύεται), στο τέλος θα έχουμε δει όλο το Χ-ΜΕΝ: DAYS OF FUTURE PAST, πριν καν μπούμε στην αίθουσα. Ιδού ένα opening battle για να ζεσταίνονται τα αίματα!

– Το αυτό μοτίβο ακολουθεί ο Bryan Singer και για το X-MEN: APOCALYPSE, παρότι αυτό θα βγει στις αίθουσες το 2016. Σε συνέντευξή του στο ENTERTAINMENT WEEKLY, ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι η ταινία θα βασίζεται στο storyline “Age of Apocalypse”, παρότι μάλλον δε θα πρόκειται για εναλλακτικό σύμπαν. Επίσης, αποκάλυψε ότι χρονικά θα βρεθούμε στα 1980s κι ότι το cast θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους Professor X (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence) και Beast (Nicholas Hoult). Α, και ότι το σετάρισμα της ταινίας θα γίνει στο Χ-ΜΕΝ: DAYS OF FUTURE PAST.

– Τρίτη και τελευταία είδηση από το χρυσορυχείο που λέγεται X-franchise: Η παραγωγός Lauren Shuler Donner μίλησε στο EW για τη ρεαλιστική προοπτική να υπάρξουν spinoff films. Κάτι αναφέρθηκε για Mystique, για Gambit και για Deadpool, αλλά μην το δένουμε κιόλας…

– Τέσσερις νέες φωτογραφίες από το επερχόμενο GUARDIANS OF THE GALAXY, δύο από την ταινία και δύο από τα γυρίσματα.

Guardians-of-the-Galaxy-Behind-The-Scenes-1 Guardians-of-the-Galaxy-Behind-The-Scenes-2 Guardians-of-the-Galaxy-Behind-The-Scenes-3 Guardians-of-the-Galaxy-Behind-The-Scenes-4