DRINK & DRAW – Παρασκευή 9/5 Στο Γκρι Καφέ

drink and draw4-web11 σχεδιαστές comics χρησιμοποιούν το αλκοόλ ως καύσιμη ύλη για δημιουργία, στο Drink & Draw, το event που αγαπούν εξίσου καλλιτέχνες και κοινό!

Την Παρασκευή 9 Μαϊου από τις 9 μ.μ. θα βρίσκονται στο Γκρι Καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων) οι Δημήτρης Καμένος, Βάλια Καπάδαη, Δημήτρης Κάσδαγλης, Γιώργος Κομιώτης, Ευγενία Κουμάκη, Ηλίας Κυριαζής, Λένα,
Γιώργος Μπότσος, Παύλος Παυλίδης, Κώστας Σκλαβενίτης και Γιώργος Τσιαμάντας, σκιτσάροντας και πίνοντας μέχρι τελικής πτώσης.

Παράλληλα, θα γίνουν στο χώρο εγκαίνια έκθεσης με έργα από προηγούμενα events. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 18 Μαϊου.

Αν δεν έχετε βρεθεί μέχρι τώρα σε κάποιο από τα προηγούμενα Drink & Draw, αυτή είναι η ευκαιρία σας να ζήσετε την εμπειρία! Kαλλιτέχνες πίνουν και σκιτσάρουν, το κοινό τους παρακολουθεί (συχνά πίνοντας), μουσική παίζει δυνατά και κάθε λίγο ολοκληρώνεται και ένα σχέδιο!

Be there!

Το Drink & Draw είναι ένα sketch event που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, φέρνοντας στον ίδιο χώρο εικονογράφους, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής και άφθονου αλκοόλ.