Fantastic Four: Ασφαλείς… Προς Το Παρόν!

FF-2d8fa-600x911Μερικές εβδομάδες πριν, υπήρχε η έντονη φημολογία ότι η Marvel θα ακύρωνε τους δυο της τίτλους των Fantastic Four, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο CEO της Marvel, Ike Perlmutter, δεν ήθελε να προμοτάρει την νέα ταινία Fantastic Four, καθώς η Disney βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Fox Studios.

To comic book convention που έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη φιλοξένησε, ανάμεσα σε άλλους, και τον Τom Brevoort, Senior Vice President και head editor της Marvel, ο οποίος δήλωσε ότι οι Τέσσερις Φανταστικοί θα συνεχίσουν να εκδίδονται μέσα στο 2015, αλλά πρόσθεσε επίσης ότι τον μήνα Μαϊο, θα μπορούσε ο τίτλος να ακυρωθεί, εξαιτίας του “Times Runs Out” event.

“Σκοπεύω να το εκδόσω. Θα έχει σίγουρα τέσσερις χαρακτήρες. Υποθέτω πως ο James Robinson θα το γράφει τουλάχιστον μέχρι το Time Runs Out. Mετά οτιδήποτε μπορεί να συμβεί.”

To “Time Runs Out” ξεκινά αυτό το Σεπτέμβρη και θα δούμε τον Jonathan Hickman να μεταφέρει χρονικά τα AVENGERS #35 και NEW AVENGERS #24, 8 μήνες στο μέλλον.

Η Marvel κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser που υπαινίσσεται προβοκατόρικα πως αυτό θα συμβεί τον Μάϊο του 2015 και θα αναγκάσει την εταιρεία να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στα 75 της χρόνια.

Η ταινία Fantastic Four έχει ως ημέρα πρεμιέρας στις αίθουσες τη 19η Iουνίου 2015.