Ιστορίες Από Τραγούδια Των Nine Inch Nails – Μια Επιτυχημένη Kickstarter Καμπάνια

photo-mainΤην προηγούμενη δεκαετία, ένας αριθμός δημιουργών έκαναν tributes στους αγαπημένους τους μουσικούς, με comics βασισμένα ή εμπνευσμένα απο καλλιτέχνες όπως η Tori Amos, Johnny Cash και Spearmint. O Shawn Demumbrum έχει μετατρέψει αυτή τη μόδα σε μια άτυπη σειρά ανεξάρτητων ανθολογιών, διά μέσου της εταιρίας του SpazDog Press, η οποία τώρα έχει νέο project με τίτλο, NOTHING CAN STOP ME NOW: STORIES INSPIRED BY NINE INCH NAILS.

Στην επερχόμενη graphic novel ανθολογία, η οποία ψάχνει τώρα χρηματοδότηση μέσω Kickstarter, συμμετέχουν συγγραφείς και καλλιτέχνες οι οποίοι δημιουργούν ιστορίες 4-8 σελίδων, βασισμένες στα τραγούδια του συγκροτήματος.  Σε αντίθεση με τις τρεις προηγούμενες “βασισμένες στη μουσική” ανθολογίες του Demumbrum, το NOTHING CAN STOP ME NOW θα είναι μια πλήρως έγχρωμη σκληρόδετη ανθολογία.

“Κάνοντας comics με ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με την ίδια μουσική που αρέσει και σ’ εμένα είναι κάτι το οποίο θέλω να συνεχίσω να κάνω. Θέλω να προκαλέσω και να δοκιμάσω τον εαυτό μου ως δημιουργό και εκδότη.”– Shawn Demumbrum

Η καμπάνια Kickstarter για το NOTHING CAN STOP ME NOW έχει υπερβεί το στόχο των $14.000 και εξακολουθεί να υποστηρίζεται από νέους backers.

Τέλος, στην ιστοσελίδα του Kickstarter για το comic NOTHING CAN STOP ME NOW, στην ενότητα Stories, μαθαίνουμε ότι ανάμεσα στις άλλες ιστορίες θα βρίσκεται και η ιστορία “Traumwerk – K.I. Zachopoulos and Vassilis Gogtzilas”