Η Επιστροφή Του Klarion The Witch Boy Και Μία Νέα, Διαφορετική Catwoman

Klarion-73cbfΌπως αποκάλυψε το io9, η σεναριογράφος Ann Nocenti αναλαμβάνει την επιστροφή του Klarion the Witch Boy στο DC Universe, ενώ η Genevieve Valentine έχει επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο να παρουσιάσει στο κοινό μία νέα Catwoman, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η ongoing σειρά KLARION THE WITCH BOY παίρνει τον χαρακτήρα που δημιούργησε ο Jack Kirby το 1973 και τον τοποθετεί στο σύγχρονο DC Universe, σε σενάριο Ann Nocenti και σχέδιο από τον Trevor McCarthy. Σύμφωνα με τη σεναριογράφο, θα είναι μια σειρά που θα παντρεύει τον παγανισμό με την τεχνολογική μαγεία. Χώρος η Gotham City, από όπου θα παρελάσουν guests, όπως οι the Spectre, the Demon και Zatanna. Η σειρά θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

catwoman-1e2bcΗ αλλαγή στη ζωή της Catwoman έρχεται αμέσως μετά το Batman Eternal, με τη Selina Kyle να ανακαλύπτει μια κληρονομιά, την οποία αγνοούσε και η οποία την καθιστά major player στην κατεστραμμένη Gotham City.

Τα σεναριακά ηνία παραλαμβάνει από την Nocenti η Genevieve Valentine, η οποία κάνει εδώ το κομιξικό ντεμπούτο της, μετά από μια επιτυχημένη πορεία ως συγγραφέας και αρθρογράφος, με τον άρτι αφιχθέντα από τη Marvel, Gary Brown. Η νέα αυτή πορεία θα ξεκινήσει στο #35, που θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου. Τα εξώφυλλα θα σχεδιάζει ο Jae Lee.