H – Μετά Θάνατον – Κληρονομιά Του Wolverine

DoW-The-Logan-Legacy-1Όπως όλοι ξέρουμε, η Marvel σκοτώνει τον Wolverine. Ξέρουμε επίσης ότι ο Wolverine αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να σημαίνει για το Marvel Universe η απουσία αυτού του τόσο επιδραστικού χαρακτήρα. Οι απαντήσεις θα δοθούν στη μίνι σειρά DEATH OF WOLVERINE: THE LOGAN LEGACY, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθεί σε επτά τεύχη.

Το πρώτο και το τελευταίο τεύχος της σειράς έχει γράψει ο Charles Soule, σεναριογράφος του DEATH OF WOLVERINE, ενώ τα ενδιάμεσα τεύχη, το κάθε ένα από τα οποία θα φιλοξενεί και άλλο δημιουργικό team, θα είναι επικεντρωμένα κάθε φορά και σε άλλο χαρακτήρα. Κοινό των τελευταίων θα είναι το γεγονός ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλοι τους ήταν κοντά στον Logan όσο αυτό βισκόταν στη ζωή.

Συγκεκριμένα, στο #2 θα πρωταγωνιστεί η X-23, σε μια ιστορία των Tim Seeley και Ariela Kristantina, στο #3 ο Sabretooth, από τους Kyle Higgins και Jonathan Marks, στο #4 η Lady Deathstrike από τους Marguerite Bennet και Juan Doe, στο #5 0 Daken, σε ένα τεύχος των Ray Fawkes και Elia Bonetti, και, τέλος, στο #6 η Mystique, σε σενάριο James Tynion IV και σχέδιο Andy Clarke.

Αν και κάθε τεύχος θα έχει το δικό του δημιουργικό team, o Soule και ο editor Mike Marts έχουν συνεργαστεί με τους υπόλοιπους σεναριογράφους,  προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι θα υπάρχει κοινό “vibe” και ότι δεν θα υπάρξουν κενά και αντιφάσεις στην μεγάλη ιστορία, παρότι πρόθεσή τους είναι κάθε τεύχος να έχει τη δική του, μοναδική “φωνή”.