Avengers NOW! – Γνωρίστε Τη Νέα Ομάδα

Όπως όλα δείχνουν, ο νέος Captain America και ο θηλυκός Thor ήταν μόνο η αρχή. Έτσι, μετά και τον “Superior Iron Man“, η Marvel αποκάλυψε στο Entertainment Weekly τη νέα ομάδα των Εκδικητών, υπό το concept του “Avengers NOW!”, κάνοντας ουσιαστικά relaunch στον δημοφιλή τίτλο.

Όπως βλέπετε στο promo image που ακολουθεί, η νέα ομάδα αποτελείται (εκτός από την προαναφερθείσα τριάδα) και από τους Medusa, Scarlet Witch, Doctor Strange, Ant-Man, Winter Soldier, Angela, Inferno και Deathlok, οι οποίοι, σύμφωνα με το EW, “πρόκειται να διαδραματίσουν πρωτεύοντα ρόλο στο Marvel Universe εντός του 2015.”

avengers-now_1000x791

Με τις επιλογές αυτές, η Marvel συνδέει τις πρόσφατες και μελλοντικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές της με τις εξελίξεις στα comics της. Συγκεκριμένα η Scarlet Witch, και ο Ant-Man θα κάνουν το κινηματογραφικό ντεμπούτο τους από τα Marvel Studios μέσα στο 2015, όπως ξέρουμε δρομολογείται ταινία “Doctor Strange”, ο Deathlok εμφανίστηκε στη σειρά του ABC, MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D, ενώ ο Winter Soldier και ο Falcon (νυν Captain America) είχαν σημαντικούς ρόλους στην ταινία CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER. Παράλληλα, οι προαναφερθέντες χαρακτήρες έχουν είτε επερχόμενες solo σειρές στα comics είτε διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε events, όπως το “AXIS”.

All_New_Captain_America_CoverΣτις εκπλήξεις της νέας σύνθεσης βρίσκεται η Angela, δημιουργία των Neil Gaiman και Todd McFarlane για την Image (Η Marvel αγόρασε πέρσι τα δικαιώματα της ηρωίδας), καθώς και η Medusa και ο νέος χαρακτήρας Inferno, περίτρανη επιβεβαίωση ότι η Marvel προσπαθεί να φέρει στο προσκήνιο τους Inhumans.

Τέλος, ο Joe Quesada επιβέβαιωσε εν τέλει αυτό που είχαμε καταλάβει όλοι, ότι δηλαδή ο νέος Captain America θα είναι ο αφροαμερικανός χαρακτήρας Sam Wilson, ο οποίος αποτελεί εδώ και δεκαετίες μέλος του supporting cast του Captain Αmerica ως ο ήρωας Falcon, ενώ έχει υπάρξει και sidekick του Cap. To ALL-NEW CAPTAIN AMERICA #1 θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο, σε σενάριο Rick Remender και σχέδιo Stuart Immonen, με τον τελευταίο, άρτι αφιχθέντα από τη σειρά ALL-NEW X-MEN.

Με μόνο μερικές ημέρες να μας χωρίζουν από το San Diego Comic Con, περιμένουμε να ανακοινωθούν εκεί περισσότερες λεπτομέρειες για το relaunch του δημοφιλούς τίτλου των Avengers.