ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΙΚΣ: Κομικόλεξο

Και αυτή τη σεζόν συνεχίζουμε με τη στήλη ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΙΚΣ. Δεν ξέρω αν τη διαβάζει κάποιος, αλλά αφού μου έδωσαν το πράσινο φως για ακόμα μία φορά, θα συνεχίσω να κάνω το κέφι μου και να γράφω για ό,τι μου έρχεται στο μυαλό και πιστεύω ότι μπορεί να ενδιαφέρει έστω και λίγους που αγαπούν τα ελληνικά comics.

Από την τελευταία φορά που έγραψα (έχουν περάσει 5 μήνες, ούτε εγώ το πίστευα..), έχουν αλλάξει πολλα πράγματα στη ζωή μου, με σημαντικότερο την αλλαγή τόπου κατοικίας μου (από τη Λάρισα στην Κρήτη). Αυτό είναι κάτι το οποίο με δυσκολεύει να γράφω περισσότερες από μία φορές το μήνα, όπως επίσης με προβληματίζει και για το τι θα γράφω, μιας και όλη μου η συλλογή έμεινε πίσω στη Λάρισα. Είναι αυτό που πολύ σωστά λένε, “κάθε αρχή και δύσκολη”. Όμως, με λίγη προσπάθεια από μεριά μου και πολλή κατανόηση από εσάς, ελπίζω να τα καταφέρω.

Και αφού “κλάφτηκα” λίγο για το καλό της νέας σεζόν, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο σημερινό θέμα, που δεν είναι άλλο από ένα κομικόλεξο (κόμικ+σταυρόλεξο… καλά ε, δεν παίζομαι!! 😛 ). Είναι νομίζω ένα ωραίο θέμα για Σεπτέμβρη μήνα, μιας και οι περισσότεροι περάσαμε κάποιες ώρες των διακοπών μας παρέα με σταυρόλεξα. Άρα, καταλαβαίνετε πως δεν το κάνω για δικιά μου ευκολία, αλλά για εσάς το κάνω ρε κουτά… Για να μην πέσουμε απο την αρχή στα “βαριά” (ας ελπίσουμε πως με πιστέψατε).

Από κάτω θα δείτε ένα σταυρόλεξο, καθώς και τις ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε για να το λύσετε. Μπορείτε να το εκτυπώσετε για δική σας ευκολία, μπορείτε όμως και να πάρετε ένα μαρκαδοράκι και να γράψετε κατευθείαν πάνω στην οθόνη… Ό,τι βολεύει εσάς!! Αφού το λύσετε, μπορείτε να σκανάρετε το εκτυπωμένο κομικόλεξο ή να πακετάρετε την οθόνη και να μου τα στείλετε. Ο πρώτος που θα μου στείλει το κομικόλεξο σωστά συμπληρωμένο κερδίζει την απεριόριστη εκτίμησή μου.

10705141_10203956962620411_563846023_n

Αυτή ήταν και η δικιά μου προσφορά, για αυτή τη νέα σεζόν. Ελπίζω να σας έβαλα για λίγο να ψαχτείτε, αλλά και να περάσατε κάποια λεπτά καλοκαιρινής χαλάρωσης και ξεγνοιασάς. Μέχρι την επόμενη φορά, σας εύχομαι να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι… και μην άγχεστε, θα κάνω εγώ βουτιές και για εσάς. 😛