DRINK & DRAW – Παρασκευή 26/9 Στο Γκρι Καφέ!

drink_and_draw_autumn2014Δέκα καλλιτέχνες αποχαιρετούν το καλοκαίρι που (δυστυχώς) μας τελείωσε για φέτος, σε ένα event γεμάτο σκίτσα, αλκοόλ, μουσική, κέφι και δημιουργία!

Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου, από τις 9 μ.μ., θα βρίσκονται στο Γκρι Καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων) οι Αντώνης Βαβαγιάννης, Μιχάλης Διαλυνάς, Γιώργος Καμπάδαης, Δημήτρης Κάσδαγλης, Γιώργος Κομιώτης, Ευγενία Κουμάκη, Ηλίας Κυριαζής, Τάσος Παπαϊωάννου, Θανάσης Πετρόπουλος και Γιάννης Ρουμπούλιας, σκιτσάροντας και πίνοντας μέχρι τελικής πτώσης!

Όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα προηγούμενα COMICDOM DRINK & DRAW events (έχουμε κάνει κάμποσα, ζωή να ‘χουν) ξέρουν τί να περιμένουν: Καλλιτέχνες που σκιτσάρουν συνεχώς, με μικρά διαλείμματα για ποτάκι (κάποιοι θα ισχυριστούν πως συμβαίνει το αντίθετο – και μπορεί να μην έχουν άδικο), και το κοινό τους παρακολουθεί, τους ενθαρρύνει, και τους δίνει ιδέες και έμπνευση για τις  επόμενες δημιουργίες τους.

Όσοι, πάλι, δεν έχουν παρακολουθήσει κάποιο COMICDOM DRINK & DRAW από κοντά, απλά δεν ξέρουν τί χάνουν! Ελπίζουμε να το μάθουν την επόμενη Παρασκευή.

Μη λείψει κανείς!

Το Drink & Draw είναι ένα sketch event που σημειώνει τεράστια επιτυχία, τα τελευταία χρόνια, σε ολόκληρο τον κόσμο (βασικά, οπουδήποτε υπάρχουν comic artists και αλκοόλ!), και διοργανώνεται για έκτη φορά στην Ελλάδα από το Comicdom.