ΡΙΓΗ #1 Από Τις Εκδόσεις ΡΕΝΙΕΡΗ/comicon-shop

Οι εκδόσεις ΡΕΝΙΕΡΗ/comicon-shop παρουσιάζουν το πρώτο τεύχος του ΡΙΓΗ. Πρόκειται για ένα νέο περιοδικό με comics σκοτεινής φαντασίας και τρόμου, από τους Malk (ΦΑΒΟΡΙΤΗΣ, FREAKSHOW), Παναγιώτη Τσαούση (ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΑΝΔΡΑ) και Λευτέρη Καλυμιό (ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ). Το ΡΙΓΗ #1 κυκλοφορεί από τις 20 Σεπτεμβρίου. Μάθετε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

ΡΙΓΗ, τεύχος 1ο

rigi1Περιοδικό με κόμικς σκοτεινής φαντασίας και τρόμου.
Σχέδια: Malk, Παναγιώτης Τσαούσης
Σενάρια: Malk, Παναγιώτης Τσαούσης και Λευτέρης Καλυμιός.

Έκδοση 20 Σεπτ. 2014, Σελ. 44, Α4, A/Μ, Τιμή 5,50 €
Εκδόσεις ΡΕΝΙΕΡΗ/comicon-shop
Σόλωνος 128, Αθήνα 10681
Τηλ: 213 008 0255
info@comicon-shop.gr
www.comicon-shop.gr

Mετά από πολύ καιρό, ένα περιοδικό με κόμικς σκοτεινής φαντασίας και τρόμου.

Σ΄ αυτό το πρώτο τεύχος υπάρχουν τρεις ιστορίες:
H KAΘΟΔΟΣ (σχέδιο – σενάριο: Malk)
ΦΡΙΚΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ (σχέδιο – σενάριο: Παναγιώτης Τσαούσης)
ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ (σχέδιο: Malk – σενάριο Λευτέρης Καλυμιός)

O Malk (comics του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά: Fantastic!, X-FILES, ΝΑ!!!, Razor κλπ. Exουν εκδοθεί τα graphic novels του: «ΜΗΔΕΙΑ», «Φαβορίτης», «ΦΑΒΟΡΙΤΗΣ: Το Πουλί Πέταξε», «ΦΑΒΟΡΙΤΗΣ: Η Επέλαση Των Ανιψιών», «Freakshow». Eργα του έχουν δημοσιευθεί στα δύο τεύχη στο περιοδικό «ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ» και στον κατάλογο της έκθεσης «Με Πενάκι και Σκαπάνη». Επίσης οι αφίσσες του φεστιβάλ «Με Πενάκι και Σκαπάνη» ήταν δικά του έργα. Τα «ΡΙΓΗ» είναι δικής του έμπνευσης και οργάνωσης.)

rigi2O Παναγιώτης Τσαούσης (2012 σε ερασιτεχνικό έντυπο την ιστορία «Τhe last terrestrial romance» και το 2013 το «Exotic city cabaret and other stories». To 2014 κυκλοφόρησε το graphic novel του: «Απόδραση από τη Φλάνδρα». Eργα του έχουν δημοσιευθεί στα δύο τεύχη στο περιοδικό «ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ» και στον κατάλογο της έκθεσης «Με Πενάκι και Σκαπάνη».)

Ο Λευτέρης Καλυμιός (το graphic novel «Μεθυσμένη Πολιτεία» και έργα του στα δύο τεύχη στο περιοδικό «ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ» και στον κατάλογο της έκθεσης «Με Πενάκι και Σκαπάνη».Τώρα έχει έτοιμα δύο νέα κόμικς, που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό).

Στα «ΡΙΓΗ» έγραψε το σενάριο της ιστορίας «Στη Σκιά του Λόφου», που σχεδίασε ο Malk.

Tρεις ιστορίες τρόμου. Τρεις διαφορετικοί τρόποι να βυθιστείς, ταυτιζόμενος με τους πρωταγωνιστές τους, στο σκοτάδι της ψυχής, ὀχι μόνο των δημιουργών τους αλλά και στην άβυσσο της ίδιας σου της ψυχής.

Τα πλάσματα που εμφανίζονται εδώ, είναι οι τύψεις, οι ερινύες, οι φόβοι και οι προκαταλήψεις μας, σ΄ ένα κόσμο που όταν παύει να είναι βαρετός γίνεται επικίνδυνος.

Προετοίμασε τον εαυτό σου για ένα ταξίδι στην άβυσσο της ψυχής σου και αντιμετώπισε το πεπρωμένο σου.

Το τέρας ή η τρομακτική όψη του μεταφυσικού, μπορεί να είσαι εσύ αυτό το μάταιο κράμα σάρκας και ψυχής που ανυπομονεί να αντιμετωπίσει το πεπρωμένο του…

Malk