ONLINE COMICS: OH JOY, SEX TOY

f5c69b3c809a581b05f6dfe137c1ee08_largeWriter/Artist: Erika Moen
www.ohjoysextoy.com

ΣΕΞ!

Ωραία, τώρα που έχω την προσοχή σας, ας μιλήσουμε για… σεξ (είδατε, τελικά, δεν ήταν bait & switch). Πιο συγκεκριμένα, θα μιλήσουμε για το web-comic της Erika Moen, OH JOY, SEX TOY. Η Moen είναι, επίσης, δημιουργός του αυτοβιογραφικού comic DAR, καθώς και του BUCKO (μαζί με τον Jeff Parker). Η δουλειά της περιστρέφεται κυρίως γύρω από το σεξ και την erotica γενικότερα. ‘Εχει επίσης συμμετάσχει στο reality show του PENNY ARCADE, το STRIPSEARCH, και μάλιστα έχει κάνει και το σχετικό στριπάκι για την όλη εμπειρία της.

Α, και μία προειδοποιήση, απομακρύνετε ανηλίκους γιατί η θεματολογία του OJST, σίγουρα δεν απευθύνεται σε αυτούς (ίσως μία εξαίρεση στους γεμάτους ορμόνες εφήβους, που, ούτως ή άλλως, δεν θα ακούσουν τις προτροπές σας).

erika2

Εντάξει; Έφυγαν τα μικρά; Ωραία. Πού είχαμε μείνει; Α, ναι. Το OH JOY, SEX TOY λοιπόν, είναι ένα web-comic που περιστρέφεται γύρω από reviews, ενημέρωση και κουβέντα που έχει να κάνει με ερωτικά βοηθήματα, sex culture καθώς και γενικότερα… το σεξ.

Συνήθως το κάθε strip αποτελεί ένα review κάποιου sex toy, αλλά πολλές φορές θίγονται και θέματα όπως η εγκυμοσύνη, η αντισύλληψη, τεχνικές, μέχρι και mix-tape για να προσθέσετε και ακουστική απόλαυση στη σεξουαλική σας εμπειρία. Επίσης, υπάρχουν αρκετά guest strips, από διάφορους καλλιτέχνες, που συνεισφέρουν, με τη σειρά τους, στο comic.

91a96b0aa5260334354ddd2a31404388

Αυτό που κερδίζει, είναι η όλη παρουσίαση, καθώς είναι ζεστή, φιλική, παιχνιδιάρικη και έξυπνη. Στο strip, πολύ συχνά εμφανίζεται και ο σύζυγος της Moen, Matthew, ο οποίος φέρνει την αντίστοιχη αντρική μεριά της εμπειρίας/συζήτησης και είναι επίσης comic book artist. Η όλη ατμόσφαιρα είναι “πικάντικη” και δεν υπάρχει λογοκρισία, αλλά ποτέ δεν νιώθεις ότι διαβάζεις κάτι το πορνογραφικό, ή χυδαίο.

Αν, λοιπόν, θέλετε να συνδυάσετε την αγάπη σας για τα comic και για το σεξ (ελάτε τώρα, ΠΟΙΟΣ δεν λατρεύει αυτά τα δύο;), και να ανακαλύψετε ενδιαφέροντες νέους ορίζοντες στο κρεβάτι σας – ή όπου αλλού προτιμάτε, anything goes, everything allowed – τότε δεν έχετε παρά να περάσετε μία βόλτα από το OH JOY, SEX TOY, και… καλή διασκέδαση 😉

Διαβάστε περισσότερα για το OH JOY, SEX TOY, σε παλαιότερο post του Κώστα Λαμπρόπουλου.