Νέες Κυκλοφορίες Από Την Jemma Press: UGH #4 & HOMO #4

Η Jemma Press μας ενημερώνει για δύο νέες κυκλοφορίες της. Πρόκειται για το τέταρτο τεύχος του “πρωτόγονου” έπους του Σπύρου Δερβενιώτη, UGH, και το επίσης τέταρτο τεύχος της μεταφυσικής σειράς δράσης του Δημήτρη Καμμένου, HOMO. Περισσότερες λεπτομέρειες στο Δελτίο Τύπου.

ugh4_coverUGH #4 “ΠΟΛΕΜΟΣ!”
Κείμενα & Σχέδια: Σπύρος Δερβενιώτης
ISBN: 978-618-5116-06-4
24 Σελ. Τετράχρωμο
5,50 €

Ο υπότιτλος τα λέει όλα! Τα Παιδιά του Ηφαιστείου είναι έτοιμα να εισβάλουν στην σπηλιά, το θέμα είναι αν η σπηλιά είναι σε θέση να τους αντιμετωπίσει.

Και καθώς οι ηγέτες της σπηλιάς καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, ο Ουγκαλούγκ πρέπει να διαλέξει οριστικά στρατόπεδο.

Διλήμματα, αγωνία και ξέφρενη δράση στο τεύχος που ολοκληρώνει το πρώτο μέρος του “πρωτόγονου” έπους του Σπύρου Δερβενιώτη!

homo4_coverHOMO #4
Κείμενα & Σχέδια: Δημήτρης Καμένος
ISSN: 2241-5173
32 Σελ. Τετράχρωμο.
5,50 €

Το τεύχος που ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο του Homo!

Ένα τραίνο διασχίζει τα κατεχόμενα εδάφη της Σιλεσιοπομερανικής Κοινοπολιτείας. Οι επιβάτες είναι συνεργάτες των Γενοσοσιαλιστών, στο τιμόνι βρίσκεται ο αρχηγός της Αντίστασης ενώ κάπου στα βαγόνια καραδοκεί ένας δαίμονας.

Πάνω στο Κόλαση Express ο Φράνσις Μπάρετ θα μάθει επιτέλους την αλήθεια για τις δυνάμεις του-και θα προσπαθήσει να κατέβει ζωντανός.

Δράση, ανθρωπολογία και μεταφυσικό μπλεγμένα σε ένα παράξενο χαρμάνι από το μυαλό και το πενάκι του Δημήτρη Καμένου!