RUMBLE #1

Writer: John Arcudisnapshot
Artist: James Harren
Image Comics

Γεια και χαρά σας, ήρθε η ώρα για ακόμα έναν τίτλο της Image που θα μας κάνει τα μυαλά πουρέ! Σπαθιά και τέρατα,  κυρίες με 17 (και βάλε) γάτες, κομμένα χέρια και ιπτάμενα κεφάλια, είναι μόνο μία μικρή γεύση από αυτό το comic. Και έχω να πω ότι είναι υπέροχο!

Καιρό είχα να διαβάσω κάτι το οποίο να με ενθουσιάσει τόσο πολύ. Και αυτό όχι μόνο για τις άκυρες μεταξύ τους καταστάσεις – κάπως συνδέονται είναι σίγουρη – αλλά επειδή όλη η ιστορία είναι τρομερά απολαυστική. Για να καταλάβετε όλα ξεκινούν από κάτι καλλιτεχνικά πλάνα, συν ένα πτώμα. Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε ένα μπαρ.

Αργότερα, έξω από το μπαρ γίνεται η μεγάλη έκπληξη. Ή τουλάχιστον αυτό που έχει όλο το ζουμί της υπόθεσης. Ένας τύπος, μάλλον από άλλο κόσμο, με μια χατζάρα από εδώ μέχρι απέναντι, αποφασίζει να επιτεθεί στον μάλλον μοναδικό θαμώνα αυτού του χαμετυπείου. Το παλικάρι που δουλεύει εκεί βοηθάει τον άτυχο γέροντα να γλιτώσει, αποκεφαλίζοντας τον τύπο.  Και παίρνοντας το σπαθί σπίτι του.

Αφού, βέβαια, καλέσει την αστυνομία και τον περάσουν snapshot(3)για ναρκομανή. Μέσα σε όλα αυτά πετάγεται και η κυρία με τις γάτες. Ύπουλα ζώα, κυριολεκτικά έχουν πολλές ζωές. Και γυρίζοντας λίγο πίσω πάλι, το παιδί (που για κάποιο περίεργο λόγο σηκώνει πανεύκολα το τέρας από μέταλλο) καταλαβαίνει πως έκανε μεγάλο λάθος να κλέψει αυτό το όπλο.

Από τι, πώς, πού και γιατί να το βρείτε μόνοι σας, γιατί, πίστεψε με, πραγματικά αξίζει. Η ιστορία είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και αυτές οι λίγες δόσεις χιούμορ εδώ και εκεί κάνουν την ανάγνωση πολύ ευχάριστη.

Ακόμα διαθέτει πολύ ενδιαφέρον σχέδιο, διαφορετικό και ιδιαίτερο, που δίνει μια άλλη διάσταση σε όλο το comic. Όπως και να έχει, ελπίζω να συνεχίσει την καλή δουλειά και στα υπόλοιπα τεύχη.

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!