Ακόμη Δύο Καλεσμένοι Στο COMICDOM CON ATHENS 2015

Μετά τον βραβευμένο με Eagle Award Ιρλανδό σχεδιαστή Declan Shalvey, τον Δανό σχεδιαστή Peter Snejbjerg και την Αμερικανίδα colorist Jordie Bellaire, δύο ακόμη δημιουργοί έρχονται να προστεθούν στο guest list του Comicdom Con Athens 2015. Πρόκειται για τους:
killoffer

Patrice Killoffer

Ο Γάλλος δημιουργός comics (Patrice) Killoffer είναι συνιδρυτής της ανεξάρτητης εκδοτικής L’Association και μέλος του καλλιτεχνικού κινήματος Oubapo, που πρεσβεύει τη χρήση συμβατικών μέσων, με στόχο τη διεύρυνση των ορίων της 9ης Τέχνης. Εργάζεται ως σκιτσογράφος στις εφημερίδες LIBERATION και LE MONDE. Έργα του έχουν μεταφραστεί στα γερμανικά, τα ολλανδικά και τα αγγλικά.

Η επίσκεψή του πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

vincent_stok_zonnebloemenBarbara Stok

Η Ολλανδή Barbara Stok έγινε ευρέως γνωστή στη χώρα της για τα αυτοβιογραφικά comics της. Έχει δημοσιεύσει δουλειά της σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει στο ενεργητικό της εννέα εκδόσεις. Το 2009, τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά της στο Μέσο με το Stripschapprijs, το πιο σημαντικό ολλανδικό βραβείο για comics. Το graphic novel της, VINCENT, για τον ζωγράφο Vincent van Gogh, έχει ήδη μεταφραστεί σε εννέα γλώσσες, χαρίζοντάς της διεθνή αναγνώριση.

Η Barbara Stok επισκέπτεται το Comicdom Con Athens 2015, με την υποστήριξη του Ολλανδικού Ιδρύματος για τη Λογοτεχνία και των εκδόσεων Αιώρα.

logoCon2015Φυσικά, η λίστα των καλεσμένων δεν είναι τελική. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την προσθήκη νέων ονομάτων.

Το Comicdom Con Athens 2015 θα διεξαχθεί από τις 24 έως και τις 26 Απριλίου, όπως κάθε χρόνο, στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22). Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για δέκατη συνεχή χρονιά, από την Comicdom Press και την Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Η είσοδος παραμένει ελεύθερη.