Το Comicdom.gr Ζητάει Συνεργάτες

call-for-writers-2013

Διαβάζεις νέα comics, και συγκεκριμένα αμερικανικά (υπερηρωικά ή indies/ανεξάρτητα), ευρωπαϊκά, ελληνικά comics ή manga, και σου αρέσει να γράφεις για αυτά; Παρακολουθείς ανελλιπώς την επικαιρότητα και μαθαίνεις πρώτος για τις νέες κυκλοφορίες και για κάθε comics related ταινία και τηλεοπτική σειρά; Στείλε μας ένα review ή το κείμενο ενός πρόσφατου νέου στο comicdom@comicdom.gr, μαζί με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου.

Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια, το Comicdom.gr έχει φιλοξενήσει περισσότερα από 5000 άρθρα από τον χώρο των comics (ανάμεσά τους, ειδήσεις, reviews, παρουσιάσεις, στήλες άποψης και συνεντεύξεις από τη διεθνή και την ελληνική σκηνή), γεγονός που το αναδεικνύει στο σημαντικότερο ελληνόφωνο site του χώρου.

Σήμερα και έχοντας πάντα ως στόχο να δίνουμε βήμα σε νέες φωνές, αναζητούμε νέους εθελοντές (και εθελόντριες, φυσικά!), που θα πλαισιώσουν τη συντακτική μας ομάδα. Ευπρόσδεκτοι είναι όσοι διαβάζουν ανελλιπώς τις νέες κυκλοφορίες (τεύχη ή τόμους) και ενημερώνονται για οτιδήποτε συμβαίνει στο χώρο.

Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο παραπάνω e-mail για οποιαδήποτε απορία έχεις!