Δημιουργήστε 3D Μινιατούρες Του Εαυτού Σας Με Το “It’s You”!

Αν αναζητάτε κάτι πιο σύγχρονο από μια απλή φωτό για να απαθανατίζετε τις στιγμές σας, αλλά δεν έχετε την υπομονή να παραμένετε ακίνητοι για το χρόνο που απαιτεί η τυπική 3D σάρωση, τότε για σας υπάρχει το “It’s you”, η τεχνολογία που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τρισδιάστατες μινιατούρες του εαυτού σας, με τη διαδικασία μια απλής φωτογράφισης.

It’s you

Η πρώτη ελληνική εταιρεία που δημιουργεί 3D μινιατούρες του αληθινού εαυτού σου με τη διαδικασία μιας απλής φωτογράφισης!

its_you_1Η αγάπη μας για το design και την 3D εκτύπωση, που έχει μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας, μας οδήγησε στο να θέλουμε να δημιουργήσουμε το πορτραίτο του μέλλοντος. Ή, αλλιώς, αναμνήσεις που μπορείς
να αγγίξεις.

Συγκεκριμένα, 3D μινιατούρες, που να είναι όμως «ζωντανές», να είναι φυσικές και αυθόρμητες. Κι επειδή είμαστε γονείς, θέλαμε να μπορούμε να απαθανατίσουμε τα παιδιά, τα μωρά και, γιατί όχι, τα κατοικίδια, εφόσον είναι κι αυτά μέλη της οικογένειας. Με αυτόν ακριβώς το στόχο στο μυαλό μας, δημιουργήσαμε το ’’It’s you’’. Την πρώτη ελληνική εταιρία που δημιουργεί μινιατούρες τού αληθινού εαυτού σας χωρίς να χρειάζεται να μείνετε ακίνητοι.

Καταφέραμε να αναπτύξουμε μία πρωτοποριακή τεχνολογία κατά την οποία η 3D σάρωση γίνεται αστραπιαία. Αν μέχρι τώρα η σάρωση απαιτούσε να μείνετε ακίνητοι για μερικά λεπτά (κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς ανέφικτο για μικρά παιδιά ή ζωάκια!), με την τεχνολογία
του ’’It’s you’’ η διαδικασία γίνεται τόσο εύκολη και γρήγορη για σας, όσο μία απλή φωτογράφιση!

its_you_3

Περισσότερα για τους δημιουργούς του It’s you:

O Γιάννης Κουναδέας έχει σπουδάσει στο Φυσικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και η δουλειά του στο 3D animation design έχει αναγνωριστεί διεθνώς. Έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες για τη δημιουργία καταχωρήσεων, τηλεοπτικών διαφημίσεων και μουσικών βιντεοκλίπ.

Η Δέσποινα Αγιάνογλου έχει σπουδάσει γραφιστική στην Αθήνα και έχει εργαστεί ως Art Director,
ενώ έχει βραβευτεί με παγκόσμιο χρυσό βραβείο στo Golden Drum Awards και με χρυσό στo Εpica Awards. Δουλειά της έχει δημοσιευτεί στο Luerzer’s Int’l ARCHIVE Magazine.

its_you_4

its_you_2

Περισσότερες πληροφορίες & φωτογραφικό υλικό:
www.its-you.gr
www.facebook.com/itsyou.gr

Επικοινωνία:
Γιάννης Κουναδέας johnkounadeas@gmail.com
Δέσποινα Αγιάνογλου desdespoina@gmail.com