Στα Περίπτερα Ξανά Ο Mister No

Η εκδοτική Comics & Crosswords Publications επαναφέρει έναν ακόμη δημοφιλή τίτλο comics, μετά την επανακυκλοφορία των ΜΙΚΡΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ και ΜΠΛΕΚ και ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ. Πρόκειται για το Ο ΜISTER NO ΚΑΙ ΟΙ… ΑΛΛΟΙ, το οποίο θα κυκλοφορεί στις αρχές κάθε δεύτερου μήνα, αρχής γενομένης από τις 9 Απριλίου. Περισσότερα θα μάθετε στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Mister No Και Οι… Άλλοι

misternoΤο εικονογραφημένο “Mister No και οι… άλλοι” κυκλοφορεί στις αρχές κάθε δεύτερου μήνα σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας στην τιμή των 4,50 €.

Στις 9 Απριλίου κυκλοφορεί το 1ο τεύχος.

Στις 172 σελίδες του το “Mister No και οι… άλλοι” θα περιέχει αδημοσίευτες ιστορίες από τρεις χαρακτήρες με τεράστια απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο που έχουν αφήσει όμως το στίγμα τους και στο ελληνικό κοινό στο παρελθόν.

Ο πρώτος και βασικός χαρακτήρας είναι ο Mister No, ένας βετεράνος αεροπόρος του πολέμου του Βιετνάμ, οι ιστορίες του οποίου πρωτοεκδόθηκαν στη χώρα μας το 1976.
Ο δεύτερος ήρωας είναι ο Dylan Dog, ένας ιδιωτικός ερευνητής “μεταφυσικών” υποθέσεων, ο πιο διάσημος πρωταγωνιστής ιταλικής σειράς τρόμου που έγινε πρόσφατα και ταινία.

Γνωστός στην Ιταλία όπως η Φεράρι και η πίτσα, ο κάου-μπόυ Τεξ Ουίλερ συμπληρώνει την τριάδα των χαρακτήρων του νέου κόμικ. Ο Τεξ, ο οποίος συνεχίζει από το 1948 μέχρι και σήμερα να εκδίδεται στην Ιταλία, έχει εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς αναγνώστες, ενώ αποτέλεσε και τον κεντρικό ήρωα του εβδομαδιαίου ΡΟΝΤΕΟ που εκδόθηκε στη χώρα μας στα τέλη της δεκαετίας του ‘80.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση μπορείτε να βρείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ccpublic.gr.