Παιδικό Πρόγραμμα Και Προβολές Star Wars Στο CCA 2015

Οι μικροί φίλοι του Comicdom Con Athens 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία της Ένατης Τέχνης, μέσα από τα καθιερωμένα παιδικά εργαστήριά μας, αλλά και να απολαύσουν τις περιπέτειες των αγαπημένων ηρώων του κόσμου του Star Wars, στις μοναδικές προβολές που μας προσφέρει το Disney XD!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΠαιδικό Πρόγραμμα

(Παρασκευή 24 Απριλίου, 11:00, Γκαλερί Νίκος Χατζηκυριάκος-Γκίκας)

Μέσα από μια ξενάγηση στην έκθεση “Great American Comics: Highlights From The Cartoon Art Museum Collection”, οι μικροί φίλοι της Ένατης Τέχνης θα έρθουν σε επαφή με τα έργα μερικών από τους πιο σημαντικούς δημιουργούς της παγκόσμιας σκηνής των comics, θα μάθουν για τα διαφορετικά είδη και τεχνοτροπίες που υπάρχουν και θα ανακαλύψουν την έννοια της προσωπικής έκφρασης.

Στη συνέχεια, με αφορμή τα έργα της έκθεσης, τα παιδιά θα κληθούν να φτιάξουν τη δική τους μικρή ιστορία comics.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε σχολεία. Επικοινωνήστε με το info@comicdom-con.gr για λεπτομέρειες.

Παιδικό Πρόγραμμα

(Σάββατο 25 Απριλίου, 12:45, Φουαγιέ)

Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και ο δημιουργός Δημήτρης Κάσδαγλης, προσκαλούν τους μικρούς φίλους των comics να ανακαλύψουν τη μαγεία της Ένατης Τέχνης, μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι!

star_wars_shorts2Παιδικό Πρόγραμμα

(Κυριακή 26 Απριλίου, 11:00, Γκαλερί Νίκος Χατζηκυριάκος-Γκίκας/Φουαγιέ)

Η αφηγήτρια Βασιλεία Βαξεβάνη και ο δημιουργός Μιχάλης Διαλυνάς, εμπνέονται από τον κόσμο του Star Wars και δημιουργουν τα δικα τους comics, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα μυστικά της Ένατης Τέχνης στους μικρούς φίλους του φεστιβάλ, μέσα από το δημιουργικό παιχνίδι!

 

Star Wars – Γίνε Κυρίαρχος της Δύναμης

(Κυριακή 26 Απριλίου, 12:30, Φουαγιέ)

Πριν την προβολή της ταινίας animation Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ – ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ: Η ΣΠΙΘΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, δείτε 10 κλιπάκια με αποσπάσματα από τις κλασσικές ταινίες, που παρουσιάζουν τους αγαπημένους μας χαρακτήρες!

star_wars_rebels2aO Πόλεμος Των Άστρων – Οι Επαναστάτες

(Κυριακή 26 Απριλίου, 13:00, Φουαγιέ)

Ο Πόλεμος Των Άστρων – Οι Επαναστάτες συνεχίζει την επική παράδοση του θρυλικού έπους Star Wars, με ολοκαίνουριες περιπέτειες που πάλλονται από δράση. Είναι μια ζοφερή στιγμή για το γαλαξία, καθώς η σατανική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία σφίγγει τον κλοιό, καταλαμβάνοντας τον ένα κόσμο μετά τον άλλο. Οι Αυτοκρατορικές δυνάμεις καταλαμβάνουν έναν απομακρυσμένο πλανήτη, κυβερνώντας με σιδηρά πυγμή και ρημάζοντας τις ζωές των κατοίκων του.

Το πανέξυπνο και ετερόκλητο πλήρωμα του αστρόπλοιου Φάντασμα είναι από τους ελάχιστους επίλεκτους που είναι αρκετά γενναίοι για να ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στην Αυτοκρατορία. Με ενωμένες τις δυνάμεις όλων των μελών του, αυτό το ετερόκλητο τσούρμο θα αντιμετωπίσει νέους και απειλητικούς κακούς, θα έλθει αντιμέτωπο με ιδιόρρυθμους αντιπάλους, θα εμπλακεί σε συναρπαστικές περιπέτειες και όλοι τους θα γίνουν ήρωες με τη δύναμη να πυροδοτήσουν μια επανάσταση.

Οι προβολές Star Wars είναι προσφορά του

disney_XD_logo