Ανοιξιάτικο Comicdom Bazaar Στο Γκρί Καφέ

Λίγο πριν μας αποχαιρετίσει η Άνοιξη, το καθιερωμένο πλέον Comicdom Bazaar έρχεται για να ομορφύνει μια ακόμη Κυριακή για όσους αγαπούν τα comics! Την Κυριακή 10 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Γκρι καφέ (Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων) θα γεμίσει και πάλι με ιδιώτες που είτε πουλάνε είτε αγοράζουν comics (με αρκετούς από αυτούς να κάνουν και τα δύο).

Οι ιδιώτες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν προς πώληση comics από τις συλλογές τους, ενώ συλλέκτες και αναγνώστες, οι οποίοι θα επισκεφτούν το event, θα έχουν την ευκαιρία να ψάξουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τεύχη!

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο καιρός θα είναι θαυμάσιος, οπότε μια βόλτα στα Εξάρχεια για καφεδάκι και κομιξάκια, μοιάζει εξαιρετική επιλογή!

Θέλετε να πουλήσετε comics;

comicdom_bazaar_3_2Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event και λεπτομέρειες για τις προϋποθέσεις και το κόστος συμμετοχής, στείλτε μας ένα e-mail με τα στοιχεία επικοινωνίας σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) στο comicdom@comicdom.gr (με την ένδειξη Bazaar).

Όμως βιαστείτε, γιατί ο χώρος που θα διατεθεί είναι περιορισμένος (και πάντα υπάρχουν κάποιοι πωλητές που επιστρέφουν), οπότε θα πρέπει να τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, από τη στιγμή που ο εκάστοτε ιδιώτης θα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του.

Θέλετε να αγοράσετε comics;

comicdom_bazaar_3_1Στο bazaar θα υπάρχουν χιλιάδες σπάνια, παλιά και καινούρια comics και graphic novels, κατευθείαν από ιδιωτικές συλλογές συλλεκτών, σε τιμές που θα ξεκινούν ακόμη και από 0,50 ευρώ!

Συμπληρώστε κενά στη συλλογή σας, δοκιμάστε τίτλους που δεν γνωρίζετε, ή αποκτήστε graphic novels και trade paperbacks που πάντα θέλατε να διαβάσετε.

Comics για (σχεδόν) όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια, για όσους τα αγαπούν, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να τα ανακαλύψουν!

Σημειώστε την ημερομηνία (Κυριακή 10 Μαΐου) και αφήστε ανοιχτό το πρόγραμμα σας!