Ατομική Έκθεση Tου Αντώνη Βαβαγιάννη Στην Athens Comics Library

Tο SoComic.gr και η ΙΟΝ Σοκοφρέτα παρουσιάζουν την πρώτη ατομική έκθεση του Αντώνη Βαβαγιάννη, στο πλαίσιο του Comicdom Spring 2015. H έκθεση περιλαμβάνει σκίτσα και ιστορίες από όλη την πορεία του δημιουργού και φιλοξενείται στην Athens Comics Library (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), από τις 13 έως τις 22 Μαΐου. Mάθετε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

Έκθεση: Αντώνης Βαβαγιάννης

Vavagiannis_poster2

H βιβλιοθήκη Athens Comics Library ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 με την υποστήριξη της ΙΟΝ. Αποτελεί ένα χώρο συνάντησης και επιμόρφωσης και προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερους από 2.000 τίτλους comics και graphic novels.

Για πρώτη φορά στις 13 – 22 Μαΐου, το SoComic.gr και η ΙΟΝ Σοκοφρέτα, παρουσιάζουν στο χώρο την πρώτη ατομική έκθεση του Αντώνη Βαβαγιάννη, στο πλαίσιο του Comicdom Spring 2015. Η έκθεση περιλαμβάνει σκίτσα και ιστορίες από όλη την πορεία του δημιουργού, μεταξύ αυτών και κόμικ που προβλήθηκαν για πρώτη φορά στο blog SoComic.gr, που λειτουργεί με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτας.

Πρόσφατα, ο Αντώνης Βαβαγιάννης κυκλοφόρησε τη νέα του έκδοση “Κουραφέλκυθρα Light” από τη Jemma Press, με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα και του Socomic.gr.

Εγκαίνια: 13/05 ώρα 19:00
Είσοδος Ελεύθερη
Δ/νση: Athens Comics Library Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή, Αθήνα
Καθημερινά 12:00 – 20:00 (Σάββατο και Κυριακή κλειστά).