Καλή Νέα Σεζόν! (Και “Oops!”)

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, σας καλωσορίζουμε στη νέα σεζόν του Comicdom.gr, καθώς από σήμερα, μπαίνουμε και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Ναι, ξέρουμε πως στο Αυγουστιάτικο αποχαιρετιστήριο post σας είχαμε υποσχεθεί “πααααααάρα πολλές αλλαγές τόσο στην ύλη όσο και στην εμφάνιση του site”, και λογικά θα αναρωτιέστε “μα πού είναι όλα αυτά”.superman_up_up_and_away Ακριβώς εδώ πηγαίνει το “Oops” που βλέπετε στον τίτλο του post!

Δυστυχώς, κάποιες φορές χρειάζεται να γίνουν αλλαγές των σχεδιασμών και αναπροσαρμογές των deadlines, στο βωμό του επιθυμητού αποτελέσματος. Κοινώς, επειδή δεν ήμασταν βέβαιοι πως θα προλαβαίναμε μέχρι αρχές Σεπτέμβρη να είχαμε το site που πραγματικά θέλαμε, αποφασίσαμε, μετά από αρκετή σκέψη, πως είναι προτιμότερο να καθυστερήσουμε λίγο ακόμα (και να συνεχίσουμε για μερικές βδομάδες με το παλιό design/format), παρά να σας παρουσιάσουμε κάτι για το οποίο δεν θα είμαστε 100% υπερήφανοι.

Υπομονή, λοιπόν, μέχρι τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα ντεμπουτάρει το ολοκαίνουργιο και πλήρως ανανεωμένο Comicdom.gr! Μέχρι τότε, θα πρέπει να βολευτούμε όλοι με το site που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε εδώ και σχεδόν 7 χρόνια…