Comics & Εκπαίδευση: Ενημέρωση Για Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Της ACL

acl_logo_smallΗ Athens Comics Library ανοίγει τις πόρτες της σε γονείς και εκπαιδευτικούς και τους καλεί την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, σε μια συνάντηση γνωριμίας με το χώρο και τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν τη φετινή χρονιά και ξεκινούν το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου.

Έχοντας συνεργαστεί με περισσότερα από 500 σχολεία και εκπαιδευτικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα, η Comicdom Press σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα, αξιοποιώντας τη γλώσσα των comics, από το 2008. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στους χώρους της Athens Comics Library, να συζητήσουν για τα comics ως εκπαιδευτικό εργαλείο και να γνωρίσουν την ομάδα εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Comicdom Press.

Ειδικά για εκείνη τη μέρα, θα ισχύει έκπτωση 25% στις νέες συνδρομές στην Athens Comics Library, καθώς και 15% στις προεγγραφές σε όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα (είτε ατομικά, είτε για σχολικές τάξεις).

Πότε: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, 18:00-20:00
Πού: Athens Comics Library @ Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή
Πληροφορίες: athenscomicslibrary.gr | contact@athenscomicslibrary.gr


Η εκδήλωση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, βιβλιοθηκονόμους, μουσειοπαιδαγωγούς, φοιτητές παιδαγωγικών σχολών