O Ari Folman στο Διεθνές Φεστιβάλ Animation Animasyros

Το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Animation Animasyros 8.0 θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα στον βραβευμένο Ισραηλινό σκηνοθέτη Ari Folman, την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, παρουσία του καταξιωμένου σκηνοθέτη, ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας, με την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το αφιέρωμα στο δελτίο Τύπου που ακολουθεί.

O Ari Folman στο Animasyros

folmanΜε την υποστήριξη της Πρεσβείας του Ισραήλ, το Διεθνές Φεστιβάλ Animation Animasyros 8.0 διοργανώνει αφιέρωμα στον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο Ισραηλινό σκηνοθέτη Ari Folman.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει την προβολή της σειράς Animation-Documentary “The material that love is made of”. Πρόκειται για 3 δίωρα αφιερώματα τα οποία θα προβληθούν παρουσία του Ari Folman την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, και την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, στο Θέατρο Παλλάς, και το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στο Θέατρο Απόλλων, στην Ερμούπολη.

Μετά το πέρας της προβολής, o κ. Folman θα παρουσιάσει και ένα πολυαναμενόμενο μικρής διάρκειας απόσπασμα από τη νέα του παραγωγή βασισμένη στο Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ.