The Flash S02E02

Flash Of Two Worlds
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E02 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Aaron Helbing, Todd Helbing DirectorJesse Warn CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes NetworkThe CW

Σε αυτό το επεισόδιο, είχαμε την απόλαυση όχι μόνο ενός, αλλά δύο Flash, καθώς ο Golden Age Flash, Jay Garrick, έρχεται να συνδράμει έναν δύσπιστο Barry και τους φίλους του και να τους προειδοποιήσει για την απειλή του Dr. Zoom! Η έννοια του multiverse εισάγεται στη σειρά και μαζί με αυτή, o κακός του επεισοδίου, Sand Demon, που έρχεται από μία παράλληλη γη, μέσω διόδου που δημιουργήθηκε από το singularity event, που παρακολουθήσαμε στο τέλος της πρώτης σεζον.

Αυτό μας έλειπε, θα σκεφτεί κανείς, αλλά υπάρχουν και τα θετικά της υπόθεσης. Η ομάδα των καλών ενισχύεται και από μία άλλη καινούργια και πολύ συμπαθητική άφιξη, την Patty Spivot, αστυνομικό που θέλει να προστατεύσει την Central City από meta-humans με σκοτεινούς σκοπούς.

Γενικά, ένα καλογραμμένο επεισόδιο, με πολύ καλές ερμηνείες (όπως πάντα), συγκινητικές στιγμές και όμορφα ειδικά εφέ. Σε κάθε περίπτωση, πριν το δείτε, ρίξτε μία ματιά στο iconic cover THE FLASH #123 (Sept, 1961).