Agents of S.H.I.E.L.D. S03E05

4,722 Hours
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Season/EpisodeS03E05 WritersJoss Whedon, Jed Whedon, Maurissa Tancharoen, Craig Titley DirectorJesse Bochco CastClark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, , Iain De Caestecker, Adrianne Palicki NetworkABC

Στο 5ο επεισόδιο της φετινής σεζόν, κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από την κύρια ιστορία που ξετυλίγεται στο παρόν (και μας έχει αφήσει σε αγωνιώδες σημείο) και μαθαίνουμε τι πέρασε η Simmons τους 6 μήνες που έλειπε (για όσους δεν γνωρίζουν, στο τέλος της δεύτερης σεζόν, ένας εξωγήινος μονόλιθος που βρέθηκε στα χέρια της S.H.I.E.L.D. απορρόφησε την Simmons και την μετέφερε σε έναν εξωγήινο πλανήτη).

Με άξονα τον αγώνα επιβίωσής της, βλέπουμε μία πλευρά της Jemma που δεν βλέπουμε συχνά, αυτή της αγωνίστριας, και αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζεται να είσαι badass μαχητής για να επιβιώσεις, αλλά φτάνουν (και περισσεύουν) οι επιστημονικές γνώσεις.

Χωρίς να θέλω να αποκαλύψω περισσότερες πληροφορίες για το επεισόδιο, αν και φαινομενικά δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με την αναζήτηση των Inhumans και την προσπάθεια εξόντωσης της νέας HYDRA, οι συγγραφείς μας έχουν αποδείξει πολλάκις ότι δεν βάζουν τίποτα που να μην σχετίζεται με κάποιο τρόπο με το ευρύτερο μυστήριο και υπάρχουν 2-3 στοιχεία που θα μπορούσαν να αποδειχτούν σημαντικά για το μέλλον.