The Flash S02E04

The Fury Οf Firestorm
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS02E04 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Kai Wu, Joe Peracchio DirectorStefan Pleszczynski CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Victor Garber NetworkThe CW

O Flash και η ομάδα του προσπαθούν να σώσουν τον Dr. Stein, του οποίου η υγεία επιδεινώνεται, αφότου ο Ronnie θυσιάστηκε για να σωθεί η Central City. Δύο είναι οι υποψήφιοι που ενδεχομένως θα μπορούσαν ολοκληρώσουν τον Firestorm και να σώσουν τον Dr. Stein. Ο ένας είναι ο επιστήμονας Henry Hewitt, που έχει εντρυφήσει στο ερευνητικό πεδίου του Dr. Stein, και ο άλλος, ο μηχανικός αυτοκινήτων Jefferson Jackson, τα όνειρα του οποίου να σπουδάσει με αθλητική υποτροφία διαλύθηκαν τη βραδιά που εξερράγη ο αντιδραστήρας των S.T.A.R. Labs και τραυματίστηκε.

Παράλληλα, ο Barry μετεωρίζεται ανάμεσα στην αγάπη του για την Iris, που δεν βρίσκει ανταπόκριση, και την ανάγκη για μία πραγματική σχέση… και σπίθες πετούν ανάμεσα σε εκείνον και την Patty, όποτε συναντιούνται. Η τελευταία ζητά τη βοήθεια του στην απίθανη έρευνα της για έναν ενδεχόμενο metahuman, αφού μάρτυρας ισχυρίζεται ότι είδε καρχαρία να περπατά στη στεριά! Απίστευτο, ή μήπως όχι;

Η σειρά εξελίσσεται μέσα από τις ιστορίες των πρωταγωνιστών της, νέοι κακοί βγαίνουν στο προσκήνιο, αλλά και ένας παλιός γνωστός μας. Παρότι βρισκόμαστε στην αρχή της season τα hints για το πώς θα εξελιχθεί η σειρά και ποιος κινεί τα νήματα εναντίον του Barry δεν λείπουν. Το επεισόδιο κινείται σε γρήγορους ρυθμούς, με ενδιαφέρουσες ανατροπές, ενώ οι συγκινητικές στιγμές εξισοροπούν τις σκηνές δράσεις. Οι ερμηνείες, όπως πάντα, είναι δυναμικές και τα ειδικά εφέ πραγματικά εντυπωσιάζουν. Η σειρά είναι σταθερά ποιοτική και δεν απογοητεύει!