Νέες Κυκλοφορίες Από Την Webcomics

O Γλύπτης του Scott McCloud & OMG, Zombie #2 του Νικόλα Στεφαδούρου

Μάθετε τα πάντα για τις δύο νέες εκδόσεις της Webcomics, που θα ντεμπουτάρουν σε AthensCon (Αθήνα) & Παράξενες Μέρες (Θεσσαλονίκη).

Οι Εκδόσεις Webcomics έχουν την τιμή να παρουσιάζουν τις νέες τους κυκλοφορίες, το Ο Γλύπτης του Scott McCloud και το ΟΜG, Zombie! #2 του Νικόλα Στεφαδούρου: OMG, Zombie! #2 (γνωστό και ως) ΓΜΤ, Τα Ζόμπια!

OMG, Zombie! #2
(γνωστό και ως) ΓΜΤ, Τα Ζόμπια!

Στην μεταποκαλυπτική εποχή του… όποτε, και αρκετά χρόνια πριν το… κάποτε, ο Μισέλ είναι… ζόμπι, είναι… gay, είναι… θρήσκος και μπορεί και… σκέφτεται! Μετά από μια μεγάλη υπαρξιακή, αλλά και αιματηρή περιπλάνηση, φτάνει μαζί με ορδές νεκροζώντανων έξω από την πόλη των Ξυπνητών. Εκεί όμως τον περιμένει μια ομάδα αφηνιασμένων κατοίκων με αρχηγό τον πορωμένο Καπ, την γλυκύτατη Μις… Μέηχεμ, τον αποτυχημένο Σκοτ, τον αναλώσιμο Μάικ και την… Σοφή Κυρά.

Μια ομάδα που σίγουρα δεν θα τον υποδεχτεί με τσάι και κουλουράκια…

OMGZombie2_cover-1_web

Μυαλά και χέρια: Stef. Δημιουργός του πρώτου και δοξασμένου από τις ορδές των νεκροζώντανων ΟΜG, Zombie! (Webcomics, 2014), του πανέμορφου Memory Lane (Jemma Press, 2014), συνεργάζεται με το Socomic.gr με το Αλεξάνδρεια, σχεδιάζει μπλουζάκια για το Teesney.com και διδάσκει σε ζωντανούς μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στο Εργαστήρι Τέχνης «Ζωγραφίζω» (στο Νέο Ηράκλειο). Έχει συνεργαστεί με πολλά περιοδικά και με εταιρείες παραγωγής video games, ενώ συνέχεια προσπαθεί να διώξει από πάνω του την αξιαγάπητη τυφλή γάτα του.

Είδος: Drama Queen, Τρόμου, Κωμωδία
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14-15 Νοεμβρίου 2015 “AthensCon 2015” (Αθήνα), 26-29 Νοεμβρίου “Παράξενες Μέρες” (Θεσσαλονίκη)
Μέγεθος: 16,5 Χ 23,5 εκατοστά, 52 Έγχρωμες Σελίδες
Ποσότητα: 665 αναρίθμητα τεμάχια (το τελευταίο μας το έφαγε ο Τομάς – όξω από ‘δω)
ISBN: 978-618-80597-3-3

Ο Γλύπτης

Ο Ντέιβιντ δίνει, κυριολεκτικά, τη ζωή του για την τέχνη του. Χάρη σε μια συμφωνία με τον Θάνατο, ο νεαρός γλύπτης πραγματοποιεί την παιδική του ευχή: να σμιλεύει οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί με τα γυμνά του χέρια. Αλλά τώρα που έχει μόνο 200 μέρες ζωής ακόμα, το να αποφασίσει τι θα δημιουργήσει είναι δυσκολότερο απ’ όσο νόμιζε, και το ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής του την τελευταία στιγμή, δεν το κάνει ευκολότερο. Αυτή είναι μια ιστορία για την επιθυμία που φτάνει στα πρόθυρα του παραλόγου και ακόμα παραπέρα· για τα ξέφρενα, άτσαλα βήματα χορού της νέας αγάπης. Είναι ένα μεγαλοπρεπές πορτραίτο των δρόμων της Νέας Υόρκης. Είναι μια ιστορία για τις μικρές, ζεστές, ανθρώπινες στιγμές της καθημερινότητας… και τις τεράστιες ορμητικές δυνάμεις που βρίσκονται μόλις κάτω από την επιφάνεια.

SCULPTOR-COVER

«Το καλύτερο graphic novel που έχω διαβάσει εδώ και χρόνια. Μιλάει για την τέχνη και την αγάπη και για τον λόγο που συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Θα σας ραγίσει την καρδιά.»
-Neil Gaiman

Ο Scott McCloud έγραψε το βιβλίο για τον τρόπο που λειτουργούν τα κόμικς· τώρα κάνει ένα άλμα προς μια αστεία, αξέχαστη μυθοπλασία που κόβει την ανάσα.

Συγγραφή και Τέχνη: Scott McCloud.

Είναι ο πολυβραβευμένος δημιουργός των Κατανοώντας τα Κόμικς (Webcomics, 2014), Making Comics, Zot! καθώς και άλλων κόμικς μυθοπλασίας και μη, με παρουσία στον χώρο εδώ και τριάντα χρόνια. Ξεκίνησε το διεθνές κίνημα 24-Hour Comic και δίνει τακτικά διαλέξεις πάνω στη δύναμη των κόμικς και την εικαστική επικοινωνία. Η τέχνη και οι ιστορίες του κυκλοφορούν σε είκοσι γλώσσες και είναι επίσης διαθέσιμες στην ιστοσελίδα scottmccloud.com.

Μετάφραση: Νίκος Καμπουρόπουλος
Επιμέλεια: Άλκηστις Τριμπέρη
Γραφιστική Επιμέλεια: Webcomics – N.A.K.
Επιμέλεια Εξωφύλλου: Κώστας Gotza Ζησιμόπουλος
Είδος: Φαντασία, Δράμα
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 14-15 Νοεμβρίου 2015 “AthensCon 2015” (Αθήνα), 26-29 Νοεμβρίου “Παράξενες Μέρες” (Θεσσαλονίκη)
Μέγεθος: 15 Χ 21 εκατοστά, 496 δίχρωμες σελίδες