Arrow S04E04

Beyond Redemption
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Arrow

Season/EpisodeS04E04 WritersGreg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Beth Schwartz, Ben Sokolowski DirectorLexi Alexander CastStephen Amell, Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Paul Blackthorne NetworkThe CW

Σε αυτό το επεισόδιο, μπαίνει ένα οριστικό (ας ελπίσουμε) τέλος στην κόντρα μεταξύ Oliver και Captain Lance. Όπως μάθαμε σε προηγούμενα επεισόδια, ο Lance έκανε κάποιες… κακές παρέες (πάντα, όμως, με αγαθά κίνητρα) και αυτό ταρακούνησε τον Oliver, που τον θεωρούσε πρότυπο ηθικής. Και με αφορμή τις αποκαλύψεις για τις παρέες του Lance, ο Paul Blackthorne, που τον ενσαρκώνει, παραδίδει μία από τις καλύτερες ερμηνείες στην σειρά και “αναγκάζει” τον συνήθως μέτριο, ή απλά καλό, Stephen Amell να ανεβάσει και αυτός το επίπεδο του, με αποτέλεσμα να έχουμε κάποιες πολύ όμορφες σκηνές μεταξύ τους.

Μαζί με το FLASH, και το ARROW προετοιμάζει το έδαφος για το LEGENDS OF TOMORROW, που θα κάνει πρεμιέρα το 2016. Έτσι, βλέπουμε κάποιες εξελίξεις με κάνα-δυο χαρακτήρες που ξέρουμε ότι θα είναι στο ρόστερ των Legends.

Ακόμη και τα flashbacks φαίνονται ενδιαφέροντα. Ας ελπίσουμε ότι φέτος οι παραγωγοί θα κάνουν την διαφορά και δεν θα συνδέσουν την ιστορία του παρελθόντος με του παρόντος, γιατί από ένα σημείο και μετά, καταντάει βαρετό ο πρώτος χρόνος στο νησί να συνδέεται με τον πρώτο ως Arrow, ο δεύτερος στο νησί με τον δεύτερο ως Arrow και ούτω καθεξής.