Ένα Κάρο Set Photos Από Το Dr. Strange

Οι Benedict Cumberbatch και Chiwetel Ejiofor βολτάρουν στο Νεπάλ

Ο Δόκτωρ Stephen Strange, πρώην αλαζόνας ιατρός, νυν μυστικιστικός άρχων της μαγείας, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των comics της Marvel, και του χρόνου τον Νοέμβριο, πρόκειται να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο. Η ταινία, ονόματι – τι άλλο; – DR. STRANGE και με τον πολυαγαπημένο Εγγλέζο Benedict Cumberbatch στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει ακόμη πάνω από έναν χρόνο ως την επίσημη πρεμιέρα της, ωστόσο οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

Ο κατακλυσμός από leaks ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα, όταν είδαμε μερικές φωτογραφίες του μουσάτου Benedict Cumberbatch να μας δίνουν μια πρώτη ιδέα για την αισθητική του πολυαναμενόμενου φιλμ. Αργότερα, το πρώτο βίντεο διέρρευσε, με τον σκηνοθέτη Scott Derrickson να δημιουργεί μια σκηνή στο Νεπάλ. Πριν από δυο μέρες, ακόμη περισσότερες φωτογραφίες διέρρευσαν, με τον εξαιρετικό Chiwetel Ejiofor στο ρόλο του Baron Mordo, ενός πρώην συνεργάτη του Strange με αμφίβολη ηθική. Τέλος, σήμερα, ένα ακόμη μικρό βίντεο ήρθε στη διαδικτιακή δημοσιότητα.

Αν και όλα αυτά δεν δίνουν πολλές πληροφορίες για την τελική μορφή του φιλμ, μας δίνουν ωστόσο μια ιδέα για το που αυτό κατευθύνεται και, αν μη τι άλλο, ο Benedict Cumberbatch δείχνει (τουλάχιστον οπτικά) να είναι ιδανικός για το ρόλο.

Παρά το γεγονός πως τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, η ταινία βρίσκεται ακόμη σε εμβρυακό στάδιο, με τον Mads Mikkelsen να βρίσκεται σε συζητήσεις για το ρόλο του κακού, και τις Tilda Swinton και Rachel McAdams να έχουν υπογράψει για δεύτερους ρόλους.