Postal #7

Καινούριοι χαρακτήρες στην όχι και τόσο ανανεωμένη Eden
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Postal #7

WritersBryan Hill, Matt HawkinsArtistIsaac GoodhartPublisherImage Comics

O Mark λαμβάνει άλλο ένα μυστηριώδες γράμμα από τον creepy πατέρα του, ενώ ή ζωή στην Eden συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς, αγνοώντας τον villain που παραμονεύει. Το επικείμενο, ετήσιο box match μέχρι θανάτου (μια απλοϊκή τελετή, που υποτίθεται ότι είναι σε θέση να κρατήσει τους δολοφόνους, βιαστές και λοιπούς sociopaths της Eden, πλήρεις από βία, για έναν ολόκληρο χρόνο) φέρνει τον Curtis, τον συμπαθή, μονόχειρα, πρώην μποξέρ, στο δρόμο του Mark, και απ’ ότι φαίνεται, υπάρχουν πράγματα στα οποία οι δύο άντρες μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον.

Πιθανώς, οι writers του POSTAL, συνειδητοποιώντας ότι το πράγμα άρχιζε να γίνεται κάπως μονότονο, παρά τον σχετικά ενδιαφέροντα κεντρικό χαρακτήρα και τον τρομερό (με όλες τις έννοιες τις λέξης) villain, να αρχίσουν να εισάγουν πιο πολλούς χαρακτήρες στην κεντρική πλοκή, αρχίζοντας με τον Curtis.