Garo: Crimson Moon S02E01

Onmyou
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Garo: Crimson Moon

Season/EpisodeS02E01 WritersShō Aikawa, Toshiki Inoue DirectorWakabayashi Atsushi CastMasei Nakayama, Romi Park NetworkFUNimation Entertainment

Όσοι αγάπησαν τον πρώτο κύκλο του GARO, ας ετοιμαστούν να ταξιδέψουν πίσω στο παρελθόν της Ιαπωνίας, όπου φανταστικά τέρατα σπέρνουν τον τρόμο παντού. Η ιστορία έχει ως κεντρικό πρόσωπο έναν νεαρό, τον Raikou, ο οποίος αναλαμβάνει να εξοντώσει, με τη βοήθεια ενός Makai Αλχημιστή, του Seimei, τα τρομερά πλάσματα που επιτίθενται στους ανθρώπους μετά τη δύση του ήλιου.

Το animation είναι καλοδουλεμένο και εντυπωσιακό, αναπαριστά με προσοχή και λεπτομέρεια την ιστορική αυτή εποχή, ενώ η πλοκή είναι αρκετά υποσχόμενη. Οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και οι χαρακτήρες αρκετοί και πολύπλευροι.

Μέσα σε μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, παρακολουθούμε μια ιστορία με μαγεία, τρομερά πλάσματα, ιππότες, αριστοκρατία και αλχημιστές, όπου η φαντασία κυριαρχεί.