Lego Star Wars: Droid Tales

Είναι αστείο να βλέπεις τον Jar Jar Binks να εκρήγνυται στο διάστημα!

Τα περισσότερα rips επεισοδίων που κατεβάζω πολύ σπάνια έχουν διαφημίσεις, για αυτό και θεωρώ αρκετά τυχερό τον εαυτό μου που μόλις τελείωσε η τηλεταινία του REBELS, είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με μία upcoming σειρά του DISNEY XD, το DROID TALES, που δεν ήξερα καν την ύπαρξη της.

To DROID TALES είναι μία mini σειρά, πέντε μόνο επεισοδίων, η οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, και εξιστορεί, στην ουσία, τις παλιές αλλά και καινούριες περιπέτειες των αγαπημένων και celebrity droids του Star Wars universe (R2D2 + C3PO = , 3). Πριν προχωρήσετε παρακάτω, θα ήθελα να σας προτρέψω να ακυρώσετε ότι έχετε κανονίσει για τα επόμενα 25 λεπτά και να ξεκινήσετε να κατεβάζετε το πρώτο επεισόδιο, οπότε μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση του review, θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε με έναν μοναδικό τρόπο την ημέρα σας! Ναι (είναι προφανές μάλλον), η σειρά είναι απίστευτα fun και MUST-SEE.

Όχι; Είστε διστακτικοί, το καταλαβαίνω. Ίσως δεν σας αρέσουν τα Lego, ή δεν σας αρέσει το STAR WARS (στη δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει μάλλον να αναρωτηθείτε γιατί διαβάζετε αυτό το review), αλλά να ξέρετε ότι το συγκεκριμένο animation απευθύνεται ξεκάθαρα σε μη τυχαίους fans του SW universe.

Untitled-1

Μετά την καταστροφή του δεύτερου Death Star, απαγάγουν τον R2D2, και ο καλύτερος και επιχρυσωμένος φίλος του, C3PO, θα κάνει τα πάντα για να τον σώσει. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του αυτής, θα αφηγηθεί αρκετές από τις παλιότερες που έζησαν μαζί. Η σειρά έχει ένα ελαφρύ και υποτυπώδες story, που πετυχαίνει, όμως, το στόχο του. Με πιο απλά λόγια, τα πέντε αυτά επεισόδια είναι ένα fast forward της εξαλογίας, εμπλουτισμένο με πάρα πολλά inside jokes και easter eggs για τους φανατικούς, τα οποία, όμως, δεν έχουν όρια ούτε δείχνουν ίχνος σεβασμού στις γνωστές καφρίλες του Lucas, σατιρίζοντας με καυστικό τρόπο το ίδιο το universe. Όχι ότι αυτό βγάζει κάποια αρνητικότητα. Ίσα-ίσα, βγάζει πάρα πολύ γέλιο και είναι κάτι που σπάνια βλέπεις (ειδικά όταν πρόκειται για licensed σειρά). Πάντως, φαίνεται ότι έχει γίνει με πραγματικό μεράκι από fans.

Οι φωνές των χαρακτήρων δεν είναι οι αυθεντικές (εκτός του C3PO και του Lando), αλλά όλες πλησιάζουν σε αυτές και βγάζουν το feeling των χαρακτήρων αρκετά πειστικά. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι… lego, ό,τι και αν σημαίνει αυτό για εσάς. Η άποψη μου, βέβαια, είναι ότι ταιριάζει απόλυτα με το χιουμοριστικό ύφος της σειράς.

Δεν πρέπει να το χάσετε! Θα εκπλαγείτε από το πόσο αστείο είναι να βλέπεις τον Jar Jar Binks να εκρήγνυται στο διάστημα.