Wolf #4

Η κορύφωση μοιάζει να έρχεται...
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Wolf #4

WriterAles KotArtistMatt TaylorPublisherImage Comics

Φτάνοντας στο τέταρτο τεύχος της καινούριας σειράς του Ales Kot, έρχεται σιγά σιγά και η κορύφωσή της. Βλέπουμε, λοιπόν, τον πρωταγωνιστή-ήρωα-detective Wolfe, να έχει ξεκινήσει την περιπέτειά του. Έχει επισκεφθεί τον Azimuth, ο οποίος είναι και αυτός ένα σημαντικό κομμάτι στο μεγάλο σχέδιο, και μαθαίνει τις απαραίτητες λεπτομέρειες, ώστε να αποφασίσει πως θα κινηθεί. Μην ξεχνάμε πως συνοδοιπόρος του είναι η δεκατριάχρονη αντίχριστος. Τέλος πάντων, μέσα σε όλο αυτό, έχουμε και την ευκαιρία να δούμε λίγο από το παρελθόν του Wolfe – που για πρωταγωνιστή είναι αρκετά ασυνήθιστο.

Συνεχίζοντας το quest που έχει βάλει στον εαυτό του, θέλοντας και ο ίδιος να βρει την άκρη σε αυτό το νήμα, πηγαίνει στο σημείο συνάντησης με τον Gibson – “…racist peace of shit.”, από το στόμα του Wolfe. Όπου και η προφητεία για την ανάδυση της κολάσεως στον γνωστό μας κόσμο (LA, California) πραγματοποιείται.

Γενικά, είναι μια πολύ exciting σειρά και αδημονώ για την συνέχεια. Ειδικά, είναι ένα τεύχος όπου αποκαλύπτονται αρκετά πράγματα, τα οποία εννοείται πως δε μπορώ να αναφέρω εδώ. Οι αναγνώστες της σειράς θα το απολαύσουν. Οι υπόλοιποι ξεκινήστε από το WOLF #1, τώρα!