Justice League #45

New Gods on the block
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Justice League #45

WriterGeoff JohnsArtistFrancis ManapulPublisherDC Comics

Το storyline “The Darkseid War” περνάει στη δεύτερη φάση του, μετά το (major spoiler alert) κοσμοϊστορικό γεγονός του θανάτου του Darkseid στα χέρια του Anti-Monitor. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι συνέπειες θα είναι τεράστιες για όλο το Multiverse. Ο Apokolips μένει ακέφαλος, το μυστήριο με τον Anti-Monitor πυκνώνει και μέσα σε όλα αυτά οι ήρωες της Justice League μετατρέπονται ο ένας μετά τον άλλο στους New Gods του DC Universe.

Ο Johns συνεχίζει το πολύ καλό του σερί εδώ και αρκετά τεύχη στον τίτλο, ενώ τη θέση του Jason Fabok έχει πάρει ο Francis Buccellato. Δε λέω, καλός ο Buccellato και το artwork του βρίσκεται σίγουρα πάνω από τον μέσο όρο, όμως απογοητεύτηκα, όταν διαπίστωσα την απουσία του Fabok. Όχι μόνο επειδή τον θεωρώ καλύτερο artist γενικά, αλλά και επειδή το στιλ του ταίριαζε περισσότερο στην επική διάσταση της συγκεκριμένης ιστορίας. Το JUSTICE LEAGUE συνεχίζει να είναι ένας must-read τίτλος για όσους αγαπούν τα υπερηρωικά comics.