Supergirl S01E04

Livewire
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS01E04 WritersGreg Berlanti, Ali Adler, Andrew Kreisberg, Roberto Aguirre-Sacasa, Caitlin Parrish DirectorKevin Tancharoen CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, David Harewood, Calista Flockhart NetworkCBS

Από το πρώτο επεισόδιο, η σειρά αυτή είχε ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της: ευχάριστη και φωτεινή superhero περιπέτεια για όλες τις ηλικίες, που δεν καινοτομεί, αλλά κάνει καλά τη δουλειά της. Η συνταγή αυτή φυσικά και δεν αλλάζει σε αυτό το τέταρτο επεισόδιο που, με αφορμή τη γιορτή του Thanksgiving, επικεντρώνεται – όπως είθισται σε ανάλογα επεισόδια – στις σχέσεις της Kara/Supergirl με την οικογένεια της και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός της. Φυσικά, δεν λείπει μια νέα απειλή, η Livewire, που έχει ως στόχο όχι μόνο την πρωταγωνίστρια, αλλά και την εργοδότριά της, Cat Grant. Παράλληλα, γίνεται και ο εμπλουτισμός του παρελθόντος, με τις πρώτες αποκαλύψεις για τονρόλο των θετών γονιών της Kara, αποκαλύψεις που οδηγούν σε νέα μυστήρια.

Προσωπικά, αυτό που ευχαριστήθηκα περισσότερο από οτιδήποτε σε αυτό το επεισόδιο είναι η ματιά πίσω από το προσωπείο που φοράει η Cat Grant, αποκαλύπτοντας στοιχεία του ανθρώπου που κρύβει. Επίσης, για να μην υπάρχει αμφιβολία, η ερμηνεία της Melissa Benoist θέτει την Kara ως υποψήφια για την πιο γλυκιά κοπέλα στη Γη, στον Krypton και οπουδήποτε αλλού. Αδιαμφισβήτητα, θα έλεγα!

Μέχρι στιγμής, το SUPERGIRL είναι σταθερά αξιόπιστο. Κατανοώντας πάντα όσους το βρίσκουν συντηρητικό και τις ενστάσεις μπορεί να έχουν, εγώ μπορώ να πω ότι μέχρι στιγμής το παρακολουθώ με ενδιαφέρον.