Παραμένει Το PEANUTS Στους Ελληνικούς Κινηματογράφους

Προβάλλεται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα

Η ταινία THE PEANUTS MOVIE (ΠΙΝΑΤΣ: Η ΤΑΙΝΙΑ) συνεχίζει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους και δίνει στους μικρούς και μεγάλους φίλους του Snoopy και του Charlie Brown την ευκαιρία να απολαύσουν τις περιπέτειές τους. Διαβάστε περισσότερα στο δελτίο Τύπου που μας έστειλε η Odeon.

Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν
Πίνατς: Η Ταινία
The Peanuts Movie

Οι πολυαγαπημένοι μας «Πίνατς» βάζουν πλώρη για τη μεγάλη οθόνη με μια ολοκαίνουρια, τρισδιάστατη ιστορία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

Ο Τσάρλι Μπράουν νιώθει τη γη να χάνεται κάτω απ’ τα πόδια του όταν η Μικρή Κοκκινομάλλα μετακομίσει στην πόλη και ξεκινά να πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με εκείνον. Μακάρι να είχε το κουράγιο να της μιλήσει! Πώς όμως να το κάνει, ενώ είναι το ίδιο ατζαμής και αδιόρθωτος σε ό, τι κάνει; Όλοι του οι φίλοι, με προεξάρχοντα φυσικά το πιο αξιαγάπητο μπιγκλ όλου του κόσμου, τον Σνούπι, επιστρατεύονται για να τον βοηθήσουν να μάθει να χορεύει, να γίνει ατσίδας στα μαθήματα, να παίζει μπέιζμπολ… για να τον δουν να αποτυγχάνει πανηγυρικά και ξεκαρδιστικά σε ό, τι προσπαθεί! Εν τω μεταξύ, ο Σνούπι ξεκινά μια απίθανη αποστολή, καθώς σκίζει τους αιθέρες με σκοπό να αντιμετωπίσει τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Κόκκινο Βαρόνο…

Από τη φαντασία του Τσαρλς Μ. Σουλτς και τους δημιουργούς της σειράς ταινιών «Η Εποχή των Παγετώνων», «Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η ταινία» θα μας αποδείξει ότι κάθε αουτσάιντερ στο τέλος τα καταφέρνει!

Το κόμικ που μεγάλωσε γενιές και γενιές

Όταν στις 2 Οκτωβρίου του 1950 ο Τσαρλς Μ. Σουλτς ξεκινούσε το καθημερινό κόμικ των «Peanuts», δεν μπορούσε να φανταστεί ότι σήμανε έτσι την αρχή μιας από τις πιο πολυαγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών. Όταν η ιστορία έλαβε τέλος πενήντα χρόνια αργότερα (και μία μέρα μετά τον θάνατο του δημιουργού της), στις 13 Φεβρουαρίου του 2000, είχε ήδη προλάβει να κατακτήσει τον χώρο της τηλεόρασης, του βιβλίου, του θεάτρου, του ραδιοφώνου και του σινεμά, κοσμώντας μεταξύ άλλων και το εξώφυλλο του περίφημου περιοδικού Time το 1965.

Αρχικά, το κόμικ είχε τέσσερις βασικούς χαρακτήρες (τον Τσάρλι Μπράουν, τον Σνούπι, την Πάτι και τον Σέρμι) και το όνομα «L’ il Folks», το οποίο λόγω νομικών προβλημάτων αναγκάστηκε να αλλάξει σε «Peanuts» (εκ του «peanut gallery», όνομα που έχει δοθεί στις φθηνές θέσεις στο θέατρο). Με συνολικά 17.897 δημοσιευμένα στριπ, η συγκεκριμένη ιστορία θεωρείται μία από τις μακροβιότερες στην ιστορία, ενώ έφτασε τα 355 εκατομμύρια αναγνώστες σε 75 χώρες και μεταφράστηκε σε 21 γλώσσες, αποφέροντας κέρδη πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Δείτε το trailer