Saga #31

H Hazel στο νηπιαγωγείο!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Saga #31

WriterBrian K. VaughanArtistFiona StaplesPublisherImage Comics

Η πολυβραβευμένη σειρά συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία, καθώς, όσο μεγαλώνει η μικρή Hazel, τόσο καλύτερη γίνεται η σειρά. Δηλαδή, βρισκόμαστε σε ακόμα ένα σημείο, όπου έχουμε χάσει κάποια χρόνια και η μικρή πλέον πηγαίνει σχολείο.

Τι σχολείο, όμως;! Πριν από αυτά τα γεγονότα είχαμε αφήσει την μικρή με τη γιαγιά της, να προσπαθούν να ξεφύγουν από την αιχμαλωσία. Μόλις που περπατούσε και μιλούσε. Η μητέρα της και ο πατέρας της προσπαθούν να τη σώσουν με κάθε δυνατό μέσο και ξαφνικά τη χάνουν. Εκεί σταματούν και όλες οι πληροφορίες που έχουμε για το ευτυχές ζεύγος. Η γιαγιά με το παιδί, όμως, καταλήγουν ξανά αιχμάλωτοι της αυτοκρατορίας και βρίσκονται κλεισμένες σε φυλακές των Winds (όπως τους αναφέρουν). Εκεί η μικρή ξεκινάει το σχολείο, έχοντας μοναδικό άτομο στη ζωή της την γιαγιά της, η οποία γίνεται όσο πιο άγρια μπορεί μεγαλώνοντας.

Στις φυλακές, λοιπόν, η Hazel θα ανακαλύψει καινούργια πράγματα, καθώς και πρώτη φορά στη ζωή της θα εμπιστευτεί κάποιον που δεν είναι αίμα της. Φαίνεται πως περιμένουν την οικογένεια καινούργιοι μπελάδες – και πολύ μεγαλύτεροι αυτή τη φορά!